EXXEN İZLE Marsilya-Galatasaray Canlı Maç İzle LİNK

30.09.2021 - 18:09

EXXEN İZLE Marsilya-Galatasaray Canlı Maç İzle LİNK

Marsilya-Galatasaray maçı canlı yayın izle, Marsilya-Galatasaray maçı izle, Marsilya-Galatasaray canlı yayın linki, Marsilya GS Exxen canlı maç linki, Canlı beIN Marsilya Galatasaray izle, Exxen Marsilya Galatasaray canlı izlemek gibi aramaların sayısı maç saatine yaklaşıkça Google’da artış gösteriyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Marsilya, temsilcimiz Galatasaray’ı konuk ediyor. Marsilya-Galatasaray mücadelesini, 22.00’den itibaren EXXEN platformundan naklen izleyebilirsiniz.

MARSİLYA-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Marsilya Galatasaray Maç Görseli

Marsilya-Galatasaray Canlı İzleme Linki

CANLI Marsilya-Galatasaray izleme linki! UEFA Avrupa Ligi 2’nci haftasının en ilgi çekici maçlarından biri Velodrome’da oynanacak. Cengiz Ünder’in formasını giydiği Marsilya’nın konuğu, Galatasaray. Marsilya-Galatasaray mücadelesini izlemek isteyen futbolseverler, EXXEN üyesi olabilirler. Türkiye’de sadece EXXEN’den naklen yayınlanacak bu mücadele öncesinde EXXEN üyelik işlemini tamamlayarak karşılaşmayı sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz.

MARSİLYA-GS MAÇI GS TV CANLI İZLE

Müsabakayı sadece internet üzerinden izleyebilmek mümkün olduğu için, bazı futbolseverler maçı canlı izlemek yerine canlı takip etmeyi tercih ediyor. Bu şekilde düşünen Galatasaray taraftarları için maç saatinde GS TV'de "90 Dakika" adlı program ekranlara gelecek. 90 Dakika programında GS TV muhabirleri, Marsilya-Galatasaray maçını canlı anlatacak.

MARSİLYA-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP LİNKİ

Marsilya-Galatasaray Muhtemel 11’ler

Marsilya ile Galatasaray arasındaki UEFA Avrupa Ligi 2’nci haftasının kritik karşılaşmasında kadrolar belli oldu. Buna göre Marsilya-Galatasaray mücadelesinin 11’leri şu şekilde:

Marsilya: Lopes, Saliba, Alvaro, Peres, Lirola, Gueye, Guendouzi, Cengiz, Harit, Dieng, Payet

Galatasaray: Muslera, Taylan, Van Aanholt, Kerem, Morutan, Berkan, Nelsson, Cicaldau, Marcao, Boey, Halil

Çok İyi Bir Takımla Oynayacağız

Fatih Terim karşılaşma öncesinde basın karşısına çıktı. Çok iyi bir takımla oynayacaklarını belirten Terim, şu ifadeleri kullandı:

İyi bir takımla oynayacağız, bu sene özellikle iyi başlayan bir Marsilya. Çok iyi bir takımla oynayacağımızdan emin olabilirsiniz, seyrettiğimizde de bunu gördük. Oyun içerisinde konsantrasyonu kaybederseniz cezasını kesebilecek yeteneklere sahip bir takım.

Ben hislerle yaşayan bir insanım. Ben burada gözümü açtım. Burada kazandım, burada kaybettim. Hayatımdaki tüm duyguları neredeyse Galatasaray'da yaşadım, onla beraberken yaşadım. Yarım asır Galatasaray ile ilgili hep karar alarak geçirmişim. Benimle çalışan herkes bilir ki herkesin fikri benim için çok önemlidir. Tabii Galatasaray için vazgeçtiklerimden de pişmanlık duymadım.

Çok dinlerim, herkesten bir şey öğrenmeye çalışırım, fikirlerini sorarım. Benimle çalışanlar bilir ki herkesin fikri benim için çok önemlidir. Sürekli öğretmek için değil öğrenmek için de çabalarım.

Marsilya Türk Takımlarına Karşı Zorlanıyor

Marsilya, Galatasaray ile daha önce resmi bir maçta karşılaşmadı. Bununla birlikte Türk takımlarına karşı daha önce 8 maç oynadı. Bu 8 maçın sadece 3’ünü kazanabilen Marsilya, en son Konyaspor ile karşılaşmıştı.

Galatasaray ise Fransız ekipleriyle 19 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 6’sını kazanan Sarı Kırmızılılar, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Fransız takımlarına karşı deplasmanda zorlanan Galatasaray, Marsilya deplasmanında galip gelerek grupta bir üst tura yükselmek için dev bir adım atma peşinde.

Marsilya ile Galatasaray arasındaki bu kritik randevuyu, 22.00’den itibaren EXXEN platformundan naklen izleyebilirsiniz.