BASKETBOL CANLI İZLE Şifresiz Real Madrid-Anadolu Efes beIN Sports LİNK

30.09.2021 - 18:05

BASKETBOL CANLI İZLE Şifresiz Real Madrid-Anadolu beIN Sports LİNK

Real Madrid-Anadolu Efes canlı izle, Bedava bein sports haber izle Real Madrid-Anadolu Efes, Real-Madrid-Anadolu Efes canlı izleme linki, bein sports haber nasıl izlenir, Efes Real Madrid maç linki gibi aramaların maç öncesinde artış gösterdiği bilinmekte. Euroleague’in açılış haftasında Real Madrid, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Anadolu Efes’i konuk ediyor. Real Madrid-Anadolu Efes mücadelesini, 21.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz izleyebilirsiniz.

REAL MADRİD-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Larkin Micic Şampiyonluk Kupası

Real Madrid-Anadolu Efes Canlı İzleme Linki

Canlı izle Real Madrid-Anadolu Efes LİNK. Euroleague’de heyecan Eylül ayının son günü başlıyor. Dev maçlara sahne olacak organizasyonda ilk günün kapanış mücadelesi Madrid’de oynanacak. Real Madrid ile Anadolu Efes arasındaki dev mücadeleyi, beIN Sports ekranlarından izleyebilirsiniz. Karşılaşmayı izlemek için beIN Sports abonesi olmanız gerekiyor. Real Madrid-Anadolu Efes mücadelesinin beIN Sports Haber ekranlarında yayınlanacak olması, Digiturk abonesi olmayanların da karşılaşmayı izlemesi anlamına gelecek.

Real Madrid Geçen Yılın Rövanşı Olarak Mücadeleyi Görüyor

Real Madrid ile Anadolu Efes, geçtiğimiz yıl Euroleague sezonunda tam 7 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 4’ünü Anadolu Efes kazanırken, 3’ünü kazanan Real Madrid olmuştu. Top 16 eşleşmesinde karşılaşan iki ekibin bu serisi 5’inci maça uzamıştı.

Geçtiğimiz sezon son 16 turunda rakibine 3-2 kaybeden Real Madrid, bu mücadeleyi bir rövanş olarak görüyor. Farklı bir motivasyonla sahaya çıkacak Real Madrid’de tek hedef galibiyet.

Anadolu Efes’in Düşük Tempoda Sezona Giriş Yapması Bekleniyor

Geçtiğimiz sezonun ardından yeni sezonda kadroyu dağıtması beklenen Anadolu Efes, tüm oyuncuları kadroda tuttu. Barcelona’ya transfer olan Sertaç Şanlı yerine Petrusev’i kadroya katan Anadolu Efes, geçtiğimiz sezon gibi 2021/22 sezonuna da düşük tempoda giriş yapması bekleniyor. Ligdeki ilk maç da bunu gösteriyor.

Ligin yeni ekiplerinden Merkezefendi Belediyesi karşısında beklenenin çok ötesinde zorluk yaşayan Anadolu Efes, Euroleague ilk haftasında geçtiğimiz sezon turnuva dışına ittiği Real Madrid’i mağlup etmek istiyor.

Haftada 1 Maç Şifresiz beIN Sports Haber’de

Euroleague’in resmi yayıncısı beIN Sports, geçtiğimiz sezon olduğu gibi her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyacak. 2020/21 sezonunda temsilcilerimizin maçlarını dönüşümlü olarak şifresiz yayınlayan beIN Sports, yeni sezonun ilk şifresiz maçını Real Madrid-Anadolu Efes olarak belirledi.

2021/22 sezonuna şampiyonluk parolasıyla giriş yapan Real Madrid ile unvanını korumayı isteyen Anadolu Efes arasındaki bu mücadeleyi, 21.45’ten itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.