1-2-3 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

30.09.2021 - 19:36

1-2-3 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Euroleague’in de başlamasıyla birlikte spor izleyicisi için liste genişliyor. 1-2-3 Ekim tarihlerinde öne çıkan karşılaşmaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü isim olarak ilgi çekici durmasa da aslında potansiyeli yüksek maçlar bulunuyor. Cuma gününün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

20.00 Karagümrük-Başakşehir: Farioli yönetiminde iyi işler yapan Karagümrük, geçtiğimiz hafta kendine gelen Başakşehir’i konuk ediyor. Karagümrük’ün topa sahip olma isteği, Başakşehir’in de geçiş oyununa yatkınlığı maçın keyifli geçmesini sağlayabilir. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.45 Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız: Euroleague’de ilk haftada Fenerbahçe Beko’nun konuğu Kızılyıldız. Favori Fenerbahçe Beko olarak görülse de Kızılyıldız’ın her takımı bozma potansiyeli var. Eğlenceli geçmesini beklediğimiz bu mücadeleyi, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Lens-Reims: Fransa Ligue 1’e bu sezon hiç bakmayan biri için çok ilgi çekici olmayan bu maç, Lens’in oyun temposu sayesinde ilgi çekici oluyor. Her takıma sorun çıkarabileceklerini geçtiğimiz hafta Marsilya deplasmanında kanıtladılar. Bu maçta da galip gelerek milli araya ikinci sırada girmek istiyorlar. Çok tempolu geçeceğini tahmin ettiğimiz bu mücadeleyi, beIN Connect uygulaması üzerinden izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü aklımız Wolfsburg-Gladbach, Galatasaray-Darüşşafaka ve Beşiktaş-Sivasspor maçlarında da kaldı. Yoğun bir futbol gününde önerilerimiz ise şu şekilde:

14.30 Manchester United-Everton: Geçtiğimiz hafta kendi evinde kaybeden Manchester United, Everton’ı konuk ediyor. Milli maç arası öncesinde bir kayba daha tahammülleri kalmadı. Everton da Townsend, Gray, Doucoure gibi isimlerle geçişi iyi oynayabilecek bir takım. Eğlenceli geçmeye aday bu mücadele, S Sport ve S Sport Plus uygulamasında sizleri bekliyor.

16.00 Kayserispor-Trabzonspor: Hikmet Karaman ile çıkışa geçen ve bu tip maçlarda rakibe sorun çıkarabileceğini kanıtlayan Kayserispor, iki haftadır berabere kalan Trabzonspor’u konuk ediyor. Hata yapmak istemeyen Trabzonspor ile Kayserispor’un bu keyifli kapışması, beIN Sports HD 1 ekranlarında.

22.00 Atletico Madrid-Barcelona: La Liga’nın eski keyfinin kalmadığı bir gerçek. Öte yandan halen bu tip büyük maçlar fazla hikayeyi barındırıyor. Atletico Madrid ile Barcelona’nın bu kapışmasını, Spor Smart ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününe akşam seansıyla başlıyoruz. Birbirinden keyifli geçmeye aday üç mücadele şu şekilde sıralanıyor:

18.30 Liverpool-Manchester City: Premier Lig’de son dönemde bu tip büyük maçlar tıkanabiliyor. Son birkaç senedir oynanan Liverpool-City maçları da genellikle daha çok stratejik hamlelerin öne çıktığı maçlar oluyor ve bu maçlar oldukça öğretici olabiliyor. Yine benzer bir maç bekliyoruz. Bu keyifli mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

19.00 Çaykur Rizespor-Galatasaray: Normal şartlarda çok keyifli geçmesini beklemediğimiz bir mücadele ama son açıklamalarla ortam biraz gerildi. Ayrıca sezon başında Oğulcan Çağlayan olayıyla da iki kulüp karşı karşıya gelmişti. Beklenenden sert ve hikayesi farklı akan bir maç bekliyoruz. Bu mücadelenin adresi beIN Sports HD 1.

21.45 Atalanta-Milan: Atalanta’nın geçen seneki gücünde olduğunu düşünmesek de iyi sonuçlar almayı başarıyorlar. Milan ise ligin şu ana kadarki bölümünde en hazır takımı olarak görülüyor. Keyifli geçmeye aday mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1. Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız ekranlarında Cumartesi 13.00’te Pınar Karşıyaka-Bahçeşehir Koleji ve 15.30’da Beşiktaş-Anadolu Efes mücadeleleri ekranlara gelecek. TBL’de ise Cuma günü 18.00’de Balıkesir BB-Antalya Güneşi maçı naklen yayınlanacak. Basketbol maçlarının yanında voleybolda kupa heyecanı da TRT Spor Yıldız’da yaşanacak.

A Spor ekranlarında Cumartesi 17.00 seansında Premier Lig’den bir mücadele şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Tivibu Spor ekranlarında Pazar 14.30’da Anderlecht-Club Brugge karşılaşması naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Uçankuş TV ekranlarında Pazar günü Hollanda Eredevise’den 15.30’daki Ajax-Utrecht mücadelesi yayınlanacak

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Mallorca-Levante: D-Smart Youtube
CSKA Moskova-Krasnodar: Russian Premier Liga Youtube
La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 
USL Championship: USL Championship Youtube
Singapur Premier Ligi: 1 Play Sports Youtube
Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube
Voleybol Kupa Volley: TVF Youtube
Basketbol 1. Ligi: TBF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.