CANLI İZLE Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Kesintisiz İzle EXXEN SPOR LİNK

30.09.2021 - 15:58

CANLI İZLE Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Kesintisiz İzle EXXEN SPOR LİNK

Fenerbahçe-Olympiakos maçı izle, Fenerbahçe-Olympiakos Exxen canlı maç linki, CANLI FB-Olympiakos izle, EXXEN Fener Olympiakos maçı izle, UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle gibi aramalar, bu dönemde Google’da trend olmuş durumda. UEFA Avrupa Ligi ikinci maç haftasında Fenerbahçe’nin konuğu Olympiakos. Fenerbahçe-Olympiakos mücadelesi, 19.45’te EXXEN ekranlarında olacak.

FB-OLYMPİAKOS MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Olympiakos Maç Görseli

Fenerbahçe-Olympiakos Canlı İzleme Linki

CANLI Fenerbahçe-Olympiakos izleme linki! UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe’nin konuğu Olympiakos. Fenerbahçe-Olympiakos mücadelesini izlemek için EXXEN üyesi olmanız gerekiyor. 19.45’te başlayacak mücadele öncesinde EXXEN’e üye olan herkes karşılaşmayı kesintisi olarak izleyebilecek. Bilindiği üzere Exxen, UEFA Avrupa Ligi'nin Türkiye'deki tek resmi yayıncısı durumunda.

FB-OLYMPİAKOS FB TV İZLE

Bilindiği üzere Fenerbahçe'nin Olympiakos ile karşılaşacağı müsabaka, saat 19:45'te başlıyor. Tam da iş çıkışına denk gelen maçı canlı izlemenin mümkün olamadığı durumda ise bir canlı takip platformu ihtiyacı doğuyor. Bunun için size tavsiyemiz, FB TV'deki "Maç Havası" adlı programı izlemeniz olacak.

Fenerbahçe-Olympiakos Maçı CBC Sport'tan da ŞİFRESİZ  Yayınlanacak

Türkiye’de EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak Fenerbahçe-Olympiakos maçı öncesinde Azerbaycan kanalı CBC Sport’tan bir müjde geldi. Türkiye’den de izlenebilen CBC Sport, karşılaşmayı naklen yayınlayacağını açıkladı. Bedava izlenebilen bu kanalı uydu alıcınıza LNB bağlatarak izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe maçının CBC Sport'tan yayınlanacağına dair detaylı bilgiyi içeren haberimize, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

CBC Sport Nasıl İzlenir?

Azerspace uydusu üzerinden yayın yapan CBC Sport, UEFA Avrupa Ligi'nin Azerbaycan toprakları üzerindeki resmi yayıncısı konumunda. Azerspace uydusunun kapsama alanı, Türkiye topraklarını da içerdiği için, çanak antenlerinde ve uydu alıcılarında basit bir takım ayarlamalar yapan sporseverler, CBC Sport'u Türkiye üzerinden de izleyebiliyor. Bu konuyla alakalı olarak daha önce detaylı bir makale paylamış ve "CBC Sport Nasıl İzlenir?", sorusunun cevabını vermeye çalışmıştık.

CBC Sport Nasıl İzlenir? Okumak için BURAYA tıklayın.

Fenerbahçe Yunan Takımlarıyla En Son 2015’te Karşılaştı

Fenerbahçe, Olympiakos ile daha önce iki kez hazırlık maçı yaptı. İstanbul’daki mücadele, iki ekibin birbirleriyle oynadıkları ilk resmi maç olacak. Bununla birlikte Fenerbahçe son 20 yılda Yunan ekipleriyle 6 kez karşı karşıya geldi.

2002 yılında Panathinaikos ile oynayan Fenerbahçe, 2010’da PAOK ile karşılaşmıştı. 2015 yılında ise Fenerbahçe’nin Atromitos’tu. Fenerbahçe Yunan ekiplerine karşı oynadığı 6 karşılaşmadan ikisini kazanabildi. Olympiakos ise 2019 yılında Başakşehir ile Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda karşılaşmış ve temsilcimizi elemeyi başarmıştı.

Mesut Özil Kadrodan Çıkarıldı

Fenerbahçe-Olympiakos mücadelesi öncesinde Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mesut Özil’in kadrodan çıkarıldığı açıklandı. Fenerbahçeli oyuncu gribal enfeksiyon nedeniyle bu akşam oynanacak Olympiakos maçında yer almayacak.

Mesut Özil’in kadrodan yer almadığı maçta takımların 11'leri belli oldu. Fenerbahçe-Olympiakos mücadelesinin 11’leri şu şekilde:

Fenerbahçe: Altay, Szalai, Novak, Kim Min Jae, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Pelkas, Osayi Samuel, Rossi, Valencia

Olympiakos: Vaclik, Masouras, Ousseynou Ba, Papastathopoulos, Pape Cisse, Oleg Reabciuk, Aguibou Camara, Mohamed Camara, Bouchalkis, Onyekuru, Soares

Tecrübeli Bir Takıma Karşı Oynayacağız

Maç öncesi basın toplantısında konuşan Vitor Pereira, Olympiakos’un çok güçlü bir takım olduğunu belirtti. Maçın da iyi geçeceğini düşünen tecrübeli çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:

Hiç şüphe yok ki çok güçlü bir maç olacak. İyi bir takıma, tecrübeli bir takıma karşı oynayacağız. Onlar da bizim gibi büyük bir kulüp. Portekizli bir hocaları var, onunla da zaten arkadaşız. Birbirimize karşı daha iyi olmak için karşılaşacağız. Sakat isimler maç için hazır olsalar bile bu tarz bir maçta döndürmek yerine adım adım dönmelerini sağlamak daha doğru olur diye düşünüyorum. Her halükarda 11 futbolcumuz sahada olacak.

Eleştiriler hakkında da konuşan Vitor Pereira, herkesin 3’lü savunmayı konuşmasını anlamadığını dile getirdi.