Hollanda Eredivisie 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

30.09.2021 - 14:17

Hollanda Eredivisie 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Hollanda Eredivisie’de her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan Uçankuş TV, haftanın programını açıkladı. 8’inci haftada Pazar günü 15.30’daki Ajax-Utrecht mücadelesi, şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarında olacak.

Hollanda Eredivisie yayın haklarını elinde bulunduran Saran Medya ile anlaşan ve bu sayede her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren Uçankuş TV, haftanın şifresiz maçını açıkladı. Ligin 8’inci haftasında lider Ajax ile sezona iyi bir başlangıç yapan Utrecht arasındaki keyifli kapışma, Uçankuş TV ekranlarında olacak. Pazar günü 15.30'daki Ajax-Utrecht mücadelesini, şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ajax Hafta İçi Beşiktaş’ı Konuk Etti


Ligde yoluna doludizgin devam eden Ajax, hafta içi Şampiyonlar Ligi mesaisinde temsilcimiz Beşiktaş’ı konuk etti. Karşılaşmanın başında bir fırsat veren Ajax, ardından oyunun kontrolünü ele aldı ve mücadeleyi Haller ve Berghuis’in golleriyle 2-0 kazandı.
Son 4 resmi maçta gol yemeyen ve 19 gol atan Ajax, serisini Utrecht karşısında da devam ettirmek istiyor.

Utrecht Tek Yenilgi Aldı


Bu sezon iddialı olması beklenen ekiplerden Utrecht, sezona beklentiler ışığında bir başlangıç yaptı. Sadece Twente deplasmanında mağlubiyet alan Utrecht, bu sezon oynadığı 7 karşılaşmanın 4’ünü kazanmayı başardı. 

Geçtiğimiz hafta Zwolle’yi konuk eden Utrecht, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 5-1 kazandı. Oynanan 7 maçın 5’inde en az 2 gol bulan Utrecht, Ajax deplasmanında sürpriz yaparak, milli araya daha üst sıralarda girmeyi hedefliyor.

Son 5 Resmi Maçta 20 Gol Atıldı


Ajax ile Utrecht arasında oynanan son dönemdeki maçlar futbolseverlerin bol gol izlemesini sağlıyor. Geçtiğimiz sezon ligde oynanan maçlar 1-1 ve 3-0 Ajax’ın üstünlüğüyle sona ererken, kupadaki maçta Ajax rakibini 5-4 mağlup etmişti. İki ekibin oynadığı son 5 resmi maçta toplam 20 gol atıldı.

Avrupa’daki en formda ekiplerden biri olan Ajax ile bu sezon Hollanda Eredivisie’de iddialı olacağını geçen 7 haftada ispatlayan Utrecht arasındaki bu mücadeleyi, Pazar günü 15.30'dan itibaren Uçankuş TV’den izleyebilirsiniz.