2021-22 La Liga 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

30.09.2021 - 13:39

2021-22 La Liga 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga’da her hafta bir şifresiz maçı ekranlara taşıyan D-Smart, haftanın programını açıkladı. Cumartesi günü 17.15’teki Mallorca-Levante mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan D-Smart, geçtiğimiz sezonun aksine bu sezon biraz daha düşük ölçekli maçları ekranlara getiriyor. La Liga 8’inci haftasında da durum değişmedi ve alt sıraları yakından ilgilendiren bir mücadelenin yayınlanacağı açıklandı. Cumartesi günü 17.15’teki Mallorca-Levante karşılaşmasını, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Mallorca Son 4 Maçta Sadece 1 Puan Alabildi


La Liga 8’inci haftasında Levante’yi konuk edecek olan Mallorca, son 4 haftada sadece 1 puan toplayabildi. Geçtiğimiz hafta Osasuna’ya 3-2 mağlup olan Mallorca, bir önceki haftada da Real Madrid deplasmanından 6-1’lik mağlubiyetle dönmüştü.
İlk 3 haftada 7 puan toplayarak bu sezon iddialı olabileceğinin sinyallerini veren Mallorca, geri kalan 4 haftada 1 puan alarak tekrar sıralamada gerilere düştü. 8’inci haftada Levante’yi mağlup ederek tekrar yukarılara tırmanmak istiyorlar.

Galibiyet Alamayan 3 Takımdan 1’i Levante


Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla takdir toplayan Levante, bu sezon ciddi sorunlarla boğuşuyor. Oynadığı 7 maçta da galip gelemeyen Levante, 4 puanla 17’nci sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Barcelona’ya konuk olan Levante, yine sahadan istediğini alamadı.

Oynadığı 7 maçta da kalesini gole kapatamayan Levante, ilk galibiyetini Mallorca deplasmanında almak istiyor. Milli ara öncesinde üst sıralara tırmanmak isteyen Levante’de tek hedef 3 puan.

Son Lig Maçı Mallorca’nın


La Liga’da bu sezon iddialı olmak isteyen Mallorca ile bir türlü sonuç alamayan Levante arasında son dönemde oynanan maçlarda ev sahipleri galip geliyor. 2019/20 sezonunda La Liga’da karşılaşan iki ekibin son mücadelesini, Mallorca 2-0 geçmeyi başarmıştı.

4 haftadır galip gelemeyen Mallorca ile sezonun 7 haftalık periyodunda büyük hayal kırıklığı yaratan Levante arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 17.15’ten itibaren şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.