EXXEN’e Nasıl Üye Olunur? Nasıl İzlenir? EXXEN Paket Fiyatları Ne Kadar? EXXEN Televizyondan İzlenebilir mi?

30.09.2021 - 10:33

EXXEN’e Nasıl Üye Olunur? Nasıl İzlenir? EXXEN Paket Fiyatları Ne Kadar? EXXEN Televizyondan İzlenebilir mi?

Yayın hayatına 1 Ocak 2021’de başlayan Türkiye’nin dijital platformu EXXEN, hizmet vermeye başlamasının ardından Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını satın alarak dikkat çekti. Bu gelişim, “EXXEN’e nasıl üye olunur? EXXEN nasıl izlenir? EXXEN paket fiyatları ne kadar? EXXEN televizyondan izlenebilir mi?” gibi soruları beraberinde getirdi. Bu soruların yanıtlarını sizler için araştırdık.

Türkiye’nin dijital platformu mottosuyla yayın hayatına başlayan EXXEN, YouTube’da sevilen içerikleri bünyesine katmasıyla dikkat çekmişti. Daha sonrasında sporseverlerin karşısına Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarıyla çıktı. Bu da EXXEN’e abone olmak isteyen futbolseverlerin sayısının artması anlamına geldi.

EXXEN Üye Ol

EXXEN’e Nasıl Abone Olurum?

EXXEN’e abone olmak isteyen sporseverler, ilk olarak exxen.com adresine giriş yapmak zorundalar. Daha sonrasında ad, soyad, e-mail adresi gibi bilgileri girmeniz gerekiyor. En son aşamada da üyelik paketini seçip, kredi kartı bilgilerinizi giriyor ve EXXEN dünyasına merhaba diyorsunuz.

EXXEN’in son dönemde SMS ile üyelik dönemini de başlattı. EXXENSPOR yazıp 9300’a SMS atan herkes EXXEN abonesi olabiliyor.

Daha detaylı bilgi için buraya tıklayarak Adım Adım EXXEN Üyelik Süreci başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

EXXEN’i Nasıl İzleyebilirim?

EXXEN abonesi olduktan sonra EXXEN’deki tüm içerikleri sorunsuz bir şekilde izlemek mümkün. İnternetin bulunduğu her yerde EXXEN’e giriş yaparak mobil cihazlardan, PC’lerden veya akıllı telefonlardan EXXEN izleyebilirsiniz.

EXXEN üyesi herkes, hesabına giriş yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde EXXEN’i izleyebilecek. Son dönemde birtakım giriş sorunları yaşansa da genel olarak EXXEN izleme sürecinin sorunsuz olduğu söylenebilir.

EXXEN Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Paket Fiyatları

EXXEN’in Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını satın alması, şirketin nasıl bir fiyat politikası izleyeceği konusunda tartışmaları beraberinde getirdi. EXXEN sahibi Acun Ilıcalı, maçların kendilerine 30 milyon avro civarında bir miktara mal olduğunu açıkladı. Bunun ardından herkesin izlemesi için çok uygun fiyat yapacağını kamuoyuyla paylaştı.

Açıklamaların ardından herkesin beklentisi 15 TL ile 25 TL arasında bir fiyattı. Paket fiyatları açıklandığında bir miktar hayal kırıklığı yaşandı. EXXEN’in Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi paket fiyatları şu şekilde:

EXXEN yıllık üyelik reklamlı ayda 34,80 TL

EXXEN aylık üyelik reklamlı 49,80 TL

EXXEN yıllık üyelik reklamsız ayda 44,80 TL

EXXEN aylık üyelik reklamsız 59,80 TL

EXXEN Uygulaması Var mı?

Dijital platformların piyasada kalıcı olabilmesi için mobil ve TV uygulamalarına ihtiyaç duyuluyor. EXXEN’in bu noktada tam olarak geçer not aldığını söylemek mümkün değil. Zira halen her TV için uygulamalar hazır değil.

EXXEN APP UYGULAMA

Mobil uygulama noktasında görece sorunsuz bir hizmet veren EXXEN’in ilerleyen günlerde uygulama konusuna biraz daha önem vermesi gerekiyor.

EXXEN uygulamaları hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayarak EXXEN Uygulama Tanıtımı, EXXEN İndir başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.