2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

28.09.2021 - 15:25

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 2’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. TRT Spor Yıldız ekranlarında Cumartesi 13.00’te Pınar Karşıyaka-Bahçeşehir Koleji ve 15.30’da Beşiktaş Icrypex-Anadolu Efes mücadeleleri şifresiz olarak yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde her hafta iki mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan TRT Spor Yıldız, ikinci haftanın programını açıkladı. Haftanın ilk iki maçı TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak. Cumartesi 13.00’te Pınar Karşıyaka-Bahçeşehir Koleji mücadelesi, TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanacak ilk maç. Bu maçın hemen ardından 15.30’da Beşiktaş Icrypex-Anadolu Efes mücadelesi, basketbolseverlerle buluşacak. TRT Spor Yıldız, önümüzdeki haftalarda da iki mücadeleyi ekranlara taşıyacak.

İki Ekip de Galibiyetle Başladı


ING Basketbol Süper Ligi’nin iddialı ekiplerinden Pınar Karşıyaka, ilk hafta Petkim Spor deplasmanındaydı. Mücadelenin başından sonuna kadar üstün olan Pınar Karşıyaka, karşılaşmayı 92-59 kazanmayı başardı.

Bahçeşehir Koleji ise Beşiktaş’ı konuk etti. Mücadelenin büyük bir bölümünü önde götüren Bahçeşehir Koleji, rakibini kendisine çok yaklaştırmadan galip gelmeyi başardı.

Sezona galibiyetle başlayan Pınar Karşıyaka ve Bahçeşehir Koleji’nin bu keyifli kapışmasını, Cumartesi 13.00’ten itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes Beklenenden Fazla Zorlandı


Ligin ilk haftasında Anadolu Efes’in rakibi ligin yeni ekiplerinden Merkezefendi Belediyesi’ydi. Mücadelede bir ara 16 sayı farkla öne geçen Anadolu Efes, bu farkı koruyamadı. Son anları oldukça çekişmeli geçen karşılaşma, uzatmalara gitti. Uzatmayı 94-93 kazanan Anadolu Efes, zor da olsa lige galibiyetle başladı.

Beşiktaş ise Bahçeşehir Koleji deplasmanındaydı. Mücadelede rakibinin farkı açmasını engelleyen ama bir türlü rakibine yaklaşamayan Beşiktaş, 86-77 karşılaşmayı kaybetti. Bu karşılaşmanın ardından NBA’den Hollis-Jefferson’ı transfer eden Beşiktaş, daha iddialı bir sezon geçirmek istiyor.

Ligin açık ara favorisi olarak görülen Anadolu Efes ile son eklemeyle birlikte daha iddialı olması beklenen Beşiktaş Icrypex arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi 15.30’dan itibaren TRT Spor Yıldız’dan izleyebilirsiniz.