EXXEN CANLI MAÇ İZLE Ajax-Beşiktaş Maçı LİNK

28.09.2021 - 15:25

EXXEN CANLI MAÇ İZLE Ajax-Beşiktaş Maçı LİNK

Büyük heyecan ile beklenen Ajax-Beşiktaş maç canlı izle, Ajax-Beşiktaş canlı maç yayını, Ajax-Beşiktaş bedava bein canlı izle, Ajax-Beşiktaş canlı maç link, Ajax-BJK maç izle, Ajax-Beşiktaş canlı maç linki, EXXEN canlı izle, Şampiyonlar Ligi canlı izle, BJK maçı canlı izle gibi aramalar ile hemen Beşiktaş-Ajax maçını izlemeye başlayın. 

Avrupa Şampiyonlar Liginde, Ajax-Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. İki takımın kozlarını paylaşacağı maç 28 Eylül Salı günü saat 19.45'te naklen yayınlanacak.

AJAX-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Ajax Beşitak Maç Görseli

Ajax-Beşiktaş Canlı İzle Link

Ajax-Beşiktaş EXXEN LİNK! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alan ve ülkemizi temsil eden tek takımımız Beşiktaş, C Grubunda yer alan ikinci maçında Ajax’ın ev sahipliği yapacağı maçta mücadele edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye'deki tek resmi yayıncısı EXXEN'e internet üzerinden üye olarak maçı kesintisiz ve yüksek kalite ile izleyebilirsiniz.

28 Eylül Salı günü oynananacak olan maç Johan Cruyff Arena'da gerçekleştecek. Ajax-Beşiktaş maçı Fransa Futbol Federasyonunda yer alan Benoit Bastien tarafından yönetilecek. 19.45'te başlayacak ve EXXEN üzerinden canlı şekilde yayınlanacak maçın detayları haberimizin devamında.

Ajax-BJK MAÇI EXXEN CANLI TAKİP

Bilindiği üzere temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında Hollanda temsilcisi Ajax ile karşı karşıya geliyor. Maçın resmi yayıncısı Exxen, sadece internet üzerinden hizmet verdiği için maçı televizyondan izlemek mümkün olamıyor. Bu sebeple futbolseverler, maçı izleyemeseler de en azından canlı takip etmenin yollarını araştırıyor. Bunun için tavsiye edebileceğimiz en güvenilir kaynak, Beşiktaş'ın resmi web sitesi olacak. Maçı aşağıda paylaşacağımız linkten canlı takip edebilirsiniz.

AJAK-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

Ajax-Beşiktaş Maçını Fransız Hakem Yönetecek

Beşiktaş'ın Ajax ile Amsterdam'da karşılaşacağı zorlu mücadeleyi, Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Bastien'in yardımcılıklarını, Hicham Zakkarani ile Delajod Willy yapacak. Müsabakanın VAR hakemi ise İtalyan Massimiliano Irrati.

Ajax-Beşiktaş Maçı 11'ler Belli Oldu

Ajax-Beşiktaş maçında yer alacak 11’ler belli oldu. Maça önemli oyuncularından mahrum çıkacak olan Beşiktaş ile güçlü Ajax'ın kadroları aşağıda yer alıyor

AJAX: Pasveer, Mazouri, Timber, Martinez, Tagliafico, Alvarez, Gravenberch, Berghuis, Tadic, Haller, Neres

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Serdar, N’Sakala, Rıdvan, Josef, Gökhan, Oğuzhan, Salih, Kenan, Batshuayi

Son Dönemin Parlayan Yıldızı: Ajax

Beşiktaş karşısında mücadele verecek olan Ajax takımı son dönemlerin en parlak sürecini geçiriyor. Şampiyonlar ligi ve kendi liginde gösterdiği performans ile hayranlık uyandıran Ajax, mücadele verdiği 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alarak toplam 35 gol atıp, sadece 2 gol yedi. 

Özellikle, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçtaki deplasmanda Sporting Lizbon'u 5-1 mağlup eden Ajax, ligde de farklı başarılar ile yoluna devam ediyor.

Lizbon maçında sergilediği başarıdan 3 gün sonra Eredivisie'de Cambuur'u 9-0 gibi ciddi bir skorla mağlup eden Ajax, sonraki maçında Fortuna Sittard'a 5 gol atarak başarıya imza attı.

Stoperde N'Sakala Serdar İkilisi Oynayacak

Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Sergen Yalçın, maçtan bir gün önce düzenlediği basın toplantısında takımdaki eksiklerden dert yanarak olağanüstü bir durum ile karşı karşıya olduklarını vurguladı. Başarılı teknik adam, eksikler sebebiyle stoperde N'Sakala ve Serdar ikilisine yer vereceğini açıkladı. Yalçın, Mehmet Topal dışındaki tüm eksiklerin milli aradan sonra döneceği müjdesini de paylaştı.

Nsakala

Beşiktaş’ın Deplasman Süreci Sancılı Geçiyor

Beşiktaş, Avrupa’daki deplasman sürecini oldukça sert ve sancılı geçiriyor. Son dönemde deplasmanda galibiyet alamaması siyah-beyazlıları demotive etmiş görünüyor. Siyah-beyazlı ekip, Avrupa’da forma giydiği son 9 maçının sadece birinden galibiyetle ayrıldı. 

Ajax maçına daha motive şekilde hazırlanan siyah-beyazlılar sürece olumlu bakıyor. TSI 19:45 saatinde başlayacak olan AJAX-BEŞİKTAŞ maçı için heyecan dorukta.