Belçika Pro League 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

27.09.2021 - 13:54

Belçika Pro League 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Belçika Pro League’de her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren Tivibu Spor, haftanın şifresiz maçını açıkladı. Pazar günü 14.30’daki Anderlecht-Club Brugge karşılaşmasını, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Belçika Pro League, Bundesliga, ING Basketbol Süper Ligi ve daha birçok organizasyonun yayın hakkını satın alan Tivibu Spor, bu organizasyonlardan Belçika Pro League’i şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturuyor. Her hafta ligde 1 mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan Tivibu Spor, haftanın programını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. Pazar günü 14.30’daki Anderlecht-Club Brugge karşılaşmasını, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Anderlecht 2-0’dan Geri Dönmeyi Başardı


Geçtiğimiz hafta Oostende deplasmanına çıkan Anderlecht, mücadelenin başında 2-0 geriye düştü. İkinci yarının hemen başında Kouame’nin de oyundan atılmasıyla havlu atması beklenen Anderlecht, 10 kişiyle 1 puanı kurtarmayı başardı. 

Son haftalarda daha iyi bir performans gösteren Anderlecht, halen umduğu yerin uzağında. Anderlecht’te hedef güçlü Club Brugge’ü mağlup edip üst sıralara tırmanmak.

Club Brugge Ağır Yenilgi Sonrası Toparladı


Club Brugge ise milli maç arası öncesinde Gent deplasmanından 6-1 mağlubiyetle dönmüştü. Daha sonrasında çıktığı hiçbir maçı kaybetmeyen Club Brugge, Şampiyonlar Ligi’nde de güçlü PSG’ye kök söktürmeyi başarmıştı.

Geçtiğimiz hafta Leuven’i konuk eden Club Brugge, mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Milli maç arasına galibiyetle girmek isteyen Club Brugge, zorlu Anderlecht deplasmanında 3 puan hedefliyor.

Son 5 Maçta 19 Gol Atıldı


Anderlecht ile Club Brugge arasında son dönemde oynanan maçlar, futbolseverlerin bol gol izlemesini sağlıyor. İki ekibin birbirleriyle oynadığı son 5 maçta toplam 19 gol atılırken, geçtiğimiz sezon play-off aşamasında oynanan maçlar 3-3 ve 2-2 sona ermişti. Bununla birlikte Anderlecht, iç sahada Club Brugge’ye karşı oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Belçika’da tekrar iddialı bir konuma gelmek isteyen Anderlecht ile milli maç arasına lider girmek isteyen Club Brugge arasındaki bu mücadele, Pazar günü 14.30’da şifresiz olarak Tivibu Spor’da.