2021/22 THY Euroleague 1’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

27.09.2021 - 13:31

2021/22 THY Euroleague 1’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

2021/22 sezonu Euroleague ilk haftasının şifresiz maçı belli oldu. Perşembe günü 21.45’te başlayacak olan Real Madrid-Anadolu Efes mücadelesini, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Euroleague’de heyecan Eylül ayının son günü başlıyor. Birçok önemli ekibin mücadele edeceği Euroleague’de tüm karşılaşmalar, yine beIN Sports ekranlarında olacak. Her hafta 1 mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacak beIN Sports, ilk haftanın programını açıkladı. Perşembe günü 21.45’teki Real Madrid-Anadolu Efes karşılaşmasını, beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Youtube kanalından naklen izleyebilirsiniz.

Real Madrid Bu Sezon Daha İddialı Olmak İstiyor


Geçtiğimiz sezon play-off aşamasında temsilcimiz Anadolu Efes’e mağlup olan Real Madrid, bu sezon Euroleague’de Final Four hedefliyor. Kadrosuna tartışmalı eklemeler yapan Real Madrid, yeni sezonda çıktığı 5 resmi maçı da kazandı. 

Heurtel, Yabusele gibi isimleri kadrosuna katan Real Madrid, Euroleague’deki ilk maçında Anadolu Efes’i mağlup ederek geçtiğimiz yılın rövanşını almak istiyor.

Anadolu Efes Beklenenden Fazla Zorlandı


Anadolu Efes, ilk resmi maçına geçtiğimiz hafta sonu Merkezefendi Belediyesi karşısında çıktı. Karşılaşmada bir ara 16 sayı farkla öne geçen Anadolu Efes, rakibine yakalandı. Uzatmalara giden mücadeleyi 94-93 kazanan Anadolu Efes, böylece sezonu galibiyetle açmış oldu.

Geçtiğimiz sezon Euroleague’i şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

Geçtiğimiz Sezon İki Ekip 7 Kez Karşılaştı


Geçtiğimiz sezon Madrid’de oynanan mücadeleyi Anadolu Efes, İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ise Real Madrid kazanmıştı. İki ekip, çeyrek finalde bir kez daha karşı karşıya geldi ve seri 5 maça uzadı. Seriyi 3-2 kazanan Anadolu Efes, sezonu da Euroleague şampiyonu olarak tamamladı.

2020/21 sezonunun çeyrek final rövanşını almak isteyen Real Madrid ile sezonu yine kupayla sonlandırmak isteyen Anadolu Efes arasındaki bu mücadeleyi, Perşembe günü 21.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.