CANLI MAÇ İZLE BEİN Trabzonspor-Alanyaspor Maç LİNKİ

27.09.2021 - 16:12

CANLI MAÇ İZLE BEİN Trabzonspor-Alanyaspor Maç LİNKİ

Arama motorlarında Trabzonspor-Alanyaspor canlı maç izle, beIN Sports Trabzonspor-Alanyaspor izle, Trabzonspor-Alanyaspor bedava izle, Trabzon Alanya canlı maç izle, Trabzon Alanya maç linki gibi aramalar yapılıyor. Türkiye Süper Ligi 7’nci haftasının kapanış mücadelesinde Trabzonspor’un konuğu Alanyaspor. Trabzonspor-Alanyaspor mücadelesini 20.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

TRABZON-ALANYA CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzon Alanya maç görseli

Trabzonspor-Alanyaspor Canlı İzle Link

Trabzonspor-Alanyaspor beIN Sports LİNK! Türkiye Süper Ligi 7’nci haftasının kapanış maçında Trabzonspor, üst üste aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Alanyaspor’u konuk ediyor. Trabzonspor-Alanyaspor mücadelesini canlı izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. beIN Sports üyelik aşamasının ardından Trabzonspor-Alanyaspor karşılaşmasını kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Bunun yanında beIN  Connect üyesi olarak da kurulum olmadan mücadeleyi canlı izleme şansını yakalıyorsunuz.

Trabzonspor-Alanyaspor Canlı Takip

Futbolseverler iş çıkışı olduğu için evlerinden ya da internet üzerinden maçı izleme imkanına sahip olmayabilirler. Böyle bir ihtimali de göz önünde bulunduran beIN Sports, Trabzonspor Alanyaspor maçını canlı takip etmeyi sağlayan bir sayfa oluşturdu. Bu sayfaya ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayın.

TRABZON-ALANYA MAÇI CANLI TAKİP

Alanyaspor Maç Görseli

Son Yılların En Tempolu Maçında Kazanan Çıkmadı

Trabzonspor, Perşembe günü Konyaspor deplasmanındaydı. İlk dakikadan son dakikaya inanılmaz bir tempoda oynanan mücadele 2-2 sona erdi. Yaklaşık 85 dakika 10 kişi oynayan Trabzonspor, aldığı 1 puanla 6’ncı haftayı 2’nci sırada tamamladı.

Alanyaspor ise Kasımpaşa’yı konuk ettiği mücadeleyi 2-0 kazandı. Bülent Korkmaz’ın göreve gelmesinin ardından çıktığı 3 maçta da gol yemeyen Alanyaspor, bu 3 maçta 9 puan toplayarak dikkat çekti.

Trabzonspor-Alanyaspor 11’ler

Trabzon’da oynanacak kritik mücadelede takımların zorunlu eksikler dışında ideal kadrolarıyla sahada olacaklar. Mücadelenin 11’leri şu şekilde:

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar IE, Hüseyin, İsmail, Berat, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Djaniny, Cornelius

Alanyaspor: Serkan Kırıntılı, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih Aksoy, Umut Güneş, Efecan Karaca, Emre Akbaba, Davidson, Diedhiou.

Son 5 Lig Maçında Trabzonspor Sadece 1 Galibiyet Alabildi

Trabzonspor ile Alanyaspor arasında oynanan lig maçlarında son dönemde Alanyaspor’un üstünlüğü dikkat çekiyor. Son 5 maçta rakibine sadece 1 kez kaybeden Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Trabzon’da oynanan maçı 3-1 kazanmayı başarmıştı.

Şampiyonluğun güçlü adaylarından Trabzonspor ile Bülent Korkmaz yönetiminde çıkışa geçen Alanyaspor arasındaki bu mücadeleyi, 20.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.