CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Göztepe MAÇ LİNKİ

26.09.2021 - 15:45

CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Göztepe MAÇ LİNKİ

Galatasaray-Göztepe maç izle, Galatasaray-Göztepe canlı yayın linki, Galatasaray-Göztepe beIN Sports canlı maç linki, GS Göztepe maçı canlı yayın izle, Süper Lig kesintisiz izle gibi aramaların Google’da yapıldığı biliniyor. Türkiye Süper Lig’de 7’nci haftanın en kritik mücadelelerinden Galatasaray-Göztepe mücadelesini, 19.00’dan itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

GALATASARAY-GÖZTEPE MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray Göztepe Canlı Maç Görseli

GS-Göztepe Canlı İzle Link

Galatasaray-Göztepe beIN Sports LİNK. Son haftalarda ciddi sorunlar yaşayan Galatasaray ile Göztepe, İstanbul’da kozlarını paylaşıyor. Galatasaray-Göztepe mücadelesini kesintisiz izlemek için Digiturk üyesi olmak zorundasınız. Resmi yayıncı Digiturk’e uydu yayını için üye olabileceğiniz gibi beIN Connect sitesi üzerinden de üye olabilirsiniz.

Galatasaray-Göztepe Radyo Yayını Var mı?

Galatasaray-Göztepe müsabakası, bu haftanın sonucu en çok merak edilen maçlarının başında geliyor. Sıkıntılı günler yaşayan İstanbul'un sarı kırmızılı ekibi, İzmir'in sarı kırmızılılarına karşı. Galatasaray ve Göztepe taraftarları, maçı televizyondan veya internet üzerinden izleme imkanı bulamamaları halinde, nereden takip edebileceklerini merak ediyor. Bu konuda en doğru kaynak, beIN Sports'un sunduğu canlı maç takip sayfası.

GALATASRAY-GÖZTEPE MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray 4 Haftadır Kazanamıyor

Hafta içi Kayserispor deplasmanına çıkan Galatasaray, bu maçı 3-0 kaybetti. Son 4 haftada sadece 2 puan toplayabilen Galatasaray, son yılların en kötü lig başlangıcına da imza attı. Kayserispor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Ocak ayını işaret etti ve Ocak’ta Galatasaray’ın çok daha iyi bir takım olacağını belirtti.

Göztepe ise Nestor El Maestro yönetiminde 3 maçta 1 galibiyet alabildi. Oyun olarak beklentileri aşsa da bu oyunu sonuca dönüştüremeyen Göztepe, Galatasaray deplasmanında sürpriz peşinde olacak.

Galatasaray-Göztepe Muhtemel 11’ler

Galatasaray’ın üst üste alınan mağlubiyetler sonrasında bu maçta rotasyona gitmeyeceği tahmin ediliyor. Mücadelenin muhtemel 11’leri şu şekilde:

Galatasaray: Muslera, Patrick van Aanholt, Nelsson, Christian Luyindama, DeAndre Yedlin, Kerem Aktürkoğlu, Gustavo Asuncao, Morutan, Berkan Kutlu, Cicaldau, Halil Dervişoğlu

Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Kerim Alıcı, Arslanagic, Angel, Berkan Emir, Yalçın Kayan, Obinna, Soner Aydoğdu Lourency, Halil Akbunar, Cherif Ndiaye.

Son 3 Maç 3-1

Galatasaray ile Göztepe arasında oynanan son 3 maç, 3-1’lik Galatasaray üstünlüğüyle sona erdi. Göztepe rakibi karşısındaki son galibiyetini 2019 yılında 2-1’lik sonuçla elde etmişti.

Kötü gidişi Göztepe karşısında sonlandırmak isteyen Galatasaray ile 2 haftadır mağlup olan Göztepe arasındaki bu mücadeleyi, 19.00’dan itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.