BEIN MAÇ İZLE Hatayspor Fenerbahçe Maçı LİNK

26.09.2021 - 12:06

BEIN MAÇ İZLE Hatayspor Fenerbahçe Maçı LİNK

Hatayspor-Fenerbahçe canlı maç yayın linki, Hatayspor-FB canlı maç linki, bein Hatayspor Fenerbahçe canlı maç izle, Süper Lig canlı izle gibi aramaların Google’da arttığı biliniyor. Türkiye Süper Ligi 7’nci haftasının kritik mücadelesinde Hatayspor, Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Hatayspor-Fenerbahçe mücadelesini, 16.00’da beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

HATAYSPOR FB MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Hatayspor Fenerbahçe Maç Görseli

Hatayspor-Fenerbahçe Canlı İzle Link

Hatayspor-Fenerbahçe beIN Sports LİNK! Türkiye Süper Ligi 7’nci haftasınıda Hatayspor, şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Hatayspor-Fenerbahçe mücadelesini canlı izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. beIN Sports üyelik aşamasının ardından Hatayspor-Fenerbahçe karşılaşmasını kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. beIN Connect üyesi olmanız durumunda ise kurulum gerekmeksizin karşılaşmayı izleyebileceksiniz.

Hatayspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip Et

Lige mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkan Fenerbahçe ile ligin dişli ekiplerinden Hatayspor'un karşı karşıya geleceği mücadele nefesleri kesecek. Müsabakayı canlı izleyemeyen futbolseverler, maçı yayıncı kuruluşun sunduğu canlı takip sayfasından takip edebilecekler. Karşılaşmayı TV'den veya internetten canlı izleyemeyen taraftlar için beIn Sports'un sunduğu takip sayfasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

HATAYSPOR FB CANLI TAKİP ET

Fenerbahçe Beklenenden Fazla Zorlandı

Hafta içi Giresunspor’u konuk eden Fenerbahçe, beklentilerin aksine oldukça zorlandı. Mücadelede oyun üstünlüğünü almakta zorlanan Fenerbahçe, rakibine de birçok fırsat verdi. Buna rağmen karşılaşmayı 2-1 kazanan Fenerbahçe, puanını 13’e yükseltti.

Hatayspor ise ligin ikinci haftasında Galatasaray’a mağlup olduktan sonra çıktığı 4 maçı da kazandı. Hafta içi Göztepe deplasmanında da kazanan Hatayspor, seriyi sürdürmek istiyor.

Hatayspor-Fenerbahçe Muhtemel 11’ler

Hatayspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Lig maçında takımların 11'leri belli oldu. Buna göre ekipler sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Hatayspor: Munir, Samuel, Burak, Fatih, Kamil, Ruben, Mehdi, Ayoub, Adama, Saba, Diouf

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Kim Min-Jae, Attila Szalai, Filip Novak, Muhammed Gümüşkaya, Mert Hakan Yandaş, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Enner Valencia, Diego Rossi, Mergim Berisha

Geçtiğimiz Sezon Hatay’daki Maç Nefesleri Kesmişti

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselen Hatayspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadeleler nefesleri kesmişti. Hatay’da oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-1 kazanırken, sahanın yıldızı Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır olmuştu.

4 haftadır galip gelen Hatayspor ile Giresunspor karşısında kazanarak moral bulan Fenerbahçe arasındaki bu mücadeleyi, 16.00’dan itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.