CANLI MAÇ İZLE Altay-Beşiktaş Maçı LİNK

24.09.2021 - 16:08

CANLI MAÇ İZLE Altay-Beşiktaş Maçı LİNK

Kesintisiz Altay-Beşiktaş canlı maç izle, Altay-Beşiktaş canlı maç yayını, Altay-BJK bedava bein sports maç izle, Altay-Beşiktaş canlı yayın linki, Bein Sports Altay-Beşiktaş reklamsız izle, Süper Lig canlı izle, Altay-BJK canlı maç yayını fırsatını kaçırmayın!

Altay-Beşiktaş maçı ne zaman? Altay-Beşiktaş maçı saat kaçta? Altay-Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Merak ettiğiniz tüm soruların cevapları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi hakkında merak ettiğiniz her şey haberimizin detaylarında...

ALTAY-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Altay BJK Canlı Maç Görseli

Altay-BJK Canlı İzle Link

Altay-Beşiktaş beIN Sports LİNK! Türkiye Süper Ligi 7’nci haftasına averaj ve 14 puan ile giriş yapan Beşiktaş ile Altay'un karşılacağı maçı Süper Lig'in tek ve resmi yayıncısı beIN Sports üzerinden izleyebilirsiniz. Digiturk aboneliği ile beraber internet bağlantısı olan bir cihazınız sayesinde Altay - Beşiktaş maçını kesintisiz izleme fırsatını hemen yakalayın!

Altay BJK Canlı Takip Et

Süper Lig’in 7.haftasına giriş yaptığımız bu dönemde Beşiktaş, Altay’ın sahasına konuk oluyor. Yapılan açıklamalara göre Beşiktaş’ın şu an 10 eksiği bulunuyor. Sergen Yalçın önderliğinde sahaya çıkacak olan Beşiktaş takımı, son zamanlarda iddialı oyunları ile ön plana çıkan Mustafa Denizli’nin takımına karşı mücadele verecek. Bu önemli müsabakayı canlı izlemesi mümkün olmayan futbolseverler için beIN Sports, maçı canlı takip etme imkanı sunuyor.

Altay-Beşiktaş maçını canlı takip etmek için buraya tıklayın.

Altay-Beşiktaş Maçı 11'ler

Beşiktaş ve Altay'ın kozlarını paylaşacağı maçta takımların 11'leri belli oldu. Beşiktaş'ın eksikleri nedeniyle merakla beklenen 11'ler, maçın başlamasına 1 saat kala açıklandı. Buna göre takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Altay: Mateusz, Eric, Murat, Cebrail, Naderi, Zeki, Aka, Ceyhun, Kappel, Erhan, Bamba

Beşiktaş: Mert, Nsakala, Serdar, Atiba, Rıdvan, Josef, Pjanic, Oğuzhan, Gökhan Töre, Salih, Kenan,

Beşiktaş’tan Kötü Haber! Tam 10 Eksik...

Beşiktaş’ta sakatlıklar ardı ardına birbirini takip ediyor. Domagoj Vida, Kevin N’Koudou, Necip Uysal, Mehmet Topal, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Welinton, Alex Teixeira ve Michy Batshuayi yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalacak. 

Valentin Rosier ise aldığı kırmızı kart nedeniyle maçlara katılamayacak. Son yapılan açıklamaya göre de Francisco Montero da üst solunum yolunda yaşadığı enfeksiyonlar nedeniyle maça katılamayacak.

Altay’ın 3 Eksiği Var

Altay’da bulunan Rodriguez, Eren ve Rayan sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Pinares'in oyun dışı kalacağı ve Poko'nun forma giyebileceği alınan duyumlar arasında.

Altay BJK Eksikler

Rövanş Niteliğinde 18 Yıl Sonra İlk Defa

Beşiktaş ve Altay maçı, en son 3 Mayıs 2003 tarihinde İstanbul’da yeşil sahalarda buluşmuştu. Beşiktaş, İnönü Stadı’nda oynanan maçı 2 - 0 galibiyet ile kazanarak evine dönmüştü. İki takım, Süper Lig’de tamı tamına 82 defa karşı karşıya geldi. Bu maçların 43’ü Beşiktaş galibiyeti ile biterken 14’ünü Altay kazandı. Kalan 25 maç ise berabere sonlandı.