24-25-26 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

23.09.2021 - 17:22

24-25-26 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Futbol dışına sadece boksla çıktığımız 24, 25 ve 26 Eylül tarihlerinde birçok müsabaka sporseverleri bekliyor. Haftanın önemli müsabakalarını ve şifresiz maçları sizleri için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü hafta içi liglerde maçlar oynandığı için sönük bir liste karşımızda. Günün öne çıkan müsabakaları şu şekilde:

20.00 Altay-Beşiktaş: Hafta için Adana Demirspor karşısında 3-0’ı koruyamayan Beşiktaş, Altay deplasmanına çıkıyor. Ajax maçı öncesinde zorlu Altay deplasmanında Beşiktaş’ın neler yapacağının yanıtı, beIN Sports HD 1 ekranlarında verilecek.

21.30 Fürth-Bayern Münih: Bundesliga’nın en kötü ekibi Fürth. Bununla birlikte geçtiğimiz hafta belli bölümlerde iyi sinyaller verdiler. Ayrıca Bayern Münih’in bu maçta rotasyon yapabileceğini tahmin ediyoruz. Durum böyle olunca ortaya beklenenden daha keyifli bir maç çıkabilir. Bu mücadeleyi, beIN Sports HD 3 ve Tivibu Spor 2 kanallarından izleyebilirsiniz.

23.15 Gil Vicente-Porto: Portekiz’de şampiyonluğun güçlü adaylarından Porto, zor kaybeden bir takım görüntüsünde olan Gil Vicente’ye konuk oluyor. Gil Vicente-Porto mücadelesini, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi gününü harika bir maçla açıyoruz. Kapanışı ise boks ile yapıyoruz. Günün dikkat çekici maçları şu şekilde:

14.30 Chelsea-Manchester City: Tuchel ile Guardiola kapışmalarını izlemek son derece öğretici oluyor. Son iki randevuda Tuchel, bariz bir şekilde Guardiola’ya üstünlük kurmuştu. Geçtiğimiz hafta Tottenham deplasmanında da rahat galip geldiler. Premier Lig’de haftanın maçını, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

19.00 Inter-Atalanta: Hafta içi Fiorentina karşısında kötü oynamasına rağmen 5 dakikada maçı çeviren Inter, sezon başından bu yana eski temposu olmamasına rağmen iyi sonuçlar alan Atalanta’yı konuk ediyor. Yüksek tempoda oynanmasını beklediğimiz bu mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

23.00 Anthony Joshua-Oleksandr Usyk: İyi bir yılı geride bırakan boksta harika bir maç dövüş sporu tutkunlarını bekliyor. Usyk, Joshua’ya rakip olabilir mi konusunda soru işaretleri olsa da direnç göstermesi kuvvetle muhtemel. Mücadeledeki tek sorun ise şu ana kadar yayıncının belli olmaması. 

Pazar Tavsiyeleri


Pazar günü Arsenal-Tottenham mücadelesini pas geçmek durumunda kaldık. Geri kalan mücadelelerde öne çıkanlar şu şekilde:

16.00 Hatayspor-Fenerbahçe: Hatayspor’un oynadığı oyun ligin en kaliteli oyunlarından biri. Öte yandan Fenerbahçe de belli bir düzen içinde oynayan nadir ekiplerden. Bu da maç için futbolseverleri heyecanlandırıyor. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Lazio-Roma: Mourinho ile Sarri’nin kapışması muhtemelen takımlardan bağımsız eğlenceli olacak. Öte yandan Lazio-Roma mücadelesi, İtalya’nın belki de en büyük 3 maçından biri. Bu dev derbiyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

21.45 Marsilya-Lens: Ligin en keyifli oyununu oynayan iki ekip, Velodrome’da kozlarını paylaşacak. Temposunun yüksek olmasının yanında bol pozisyon beklediğimiz bu mücadeleyi, beIN Sports HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1. Lig maçları naklen yayınlanacak. Bunun yanında Cumartesi 20.15’te Anadolu Efes-Merkezefendi Bld ve Pazar 13.00’te Büyükçekmece-Galatasaray karşılaşmaları, TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

A Spor ekranlarında Cumartesi 17.00 seansında Everton-Norwich City mücadelesi futbolseverlerle buluşacak.

Tivibu Spor ekranlarında Belçika Pro League’den St. Gilloise-Antwerp mücadelesi Pazar günü 14:30’da şifresiz yayınlanacak.

Uçankuş TV ekranlarında Hollanda Eredevise’den Cumartesi günü 19.45’teki Ajax-Groningen mücadelesi şifresiz olarak yayınlanacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Valencia-Athletic Bilbao: D-Smart Youtube

Dinamo Moskova-Rubin Kazan: Russian Premier Liga Youtube

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Singapur Premier Ligi: 1 Play Sports Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.