BEIN MAÇ İZLE Fenerbahçe Giresunspor MAÇI LİNK

23.09.2021 - 16:29

BEIN MAÇ İZLE Fenerbahçe Giresunspor MAÇI LİNK

Google ve diğer arama motorlarında Fenerbahçe Giresunspor canlı izle, Fenerbahçe Giresunspor canlı maç yayını, Fenerbahçe Giresunspor bedava bein sports canlı izle, FB - Giresun canlı maç link, Digiturk Fenerbahçe - Giresunspor maç izle, Fenerbahçe - Giresunspor canlı maç linki gibi aramalar yapılıyor. Türkiye Süper Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe, Giresunspor'u sahasında konuk ediyor. Fenerbahçe - Giresunspor karşılaşmasını Perşembe günü 20:00'de beIN Sports HD 1 kanalında naklen izleyebilirsiniz. Maç hakkında detaylar ve muhtemel kadrolar haberin devamında yer alıyor.

FB-GİRESUN MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

FB-Giresun Maç Görseli

FB-Giresun Canlı Maç Linki

Fenerbahçe-Giresunspor beIN Sports LİNK! Türkiye Süper Ligi 6'ncı haftasında Fenerbahçe ile Giresunspor'un karşılacağı maçı, Süper Lig'in tek ve resmi yayıncısı beIN Media Grup yayınlayacaktır. Bu mücadeleyi uydu alıcısıyla izleyebilmek için Digiturk abonesi olmak gerekmektedir. beIN Connect üyeliği ile de lig maçlarını internete bağlanabilen herhangi bir cihazınızdan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe-Giresunspor Canlı Anlatım

Sezona mutlak şampiyonluk paraloasıyla giren Fenerbahçe, hafta içi mesaisinde ligin yeni takımlarından Giresunspor'u ağırlayacak. Hafta içi olması sebebiyle bir çok futbolsever, müsabakanın olduğu saatte ya iş yerinde ya da eve dönüş yolunda olacak. Doğal olarak maçı canlı izlemesi mümkün olmayan taraftarlar, karşılaşmayı ancak canlı anlatım vaasıtasıyla takip edebilirler.

Fenerahçe-Giresunspor maçını canlı takip etmek için buraya tıklayın.

Fenerbahçe - Giresunspor Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe ve Giresunspor'un kozlarını paylaşacağı maça iki takımın da rotasyon yapmadan as kadroyla çıkması bekleniyor. Muhtemel 11'ler şu şekilde:

Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Kim Min Jae, Attila Szalai, Osayi Samuel, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Mesut, Valencia, Rossi

Giresunspor: Onurcan, Zeki, Douglas, Perez, Aziz Behich, Pelupessy, Flavio, Suleymanov, Diabate, Serginho, Balde

Fenerbahçe'de Valencia Tekrar 11'e Dönüyor

Mergim Berisha'nın geçtiğimiz maçları golsüz kapatması nedeniyle Vitor Pereira'nın bu maçta Valencia'ya ilk 11'de görev vermesi bekleniyor. Bu sezon 3 kez 11'de başlayıp 3 kez de kenardan gelerek oyuna dahil olan Valencia, 6 maçta toplam 5 gol atma başarısı gösterdi. Ekvadorlu oyuncu bugün göstereceği iyi bir performansla formayı tamamen kaparak santrafor rotasyonunda kendini Berisha ve Serdar Dursun'un önüne atabilir.

Giresunspor Şu Ana Kadar Fenerbahçe'yi 1 Kez Yenebildi

İki takım bu akşamki maçla birlikte toplamda 13. kez karşılaşmış olacak. Geride kalan 12 maçta Fenerbahçe 6 galibiyet alırken Giresunspor ise yalnızca 1 kez kazanabildi. İki takım arasında geçen 5 maç beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe bu maçlarda 17 gol atarken Giresunspor ise 7 gol atabildi. Fenerbahçe'nin evinde oynanan 6 maçta 4 kez Fenerbahçe galibiyeti ve 2 beraberlik sonucu çıktı.