Hollanda Eredivisie 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

23.09.2021 - 13:51

Hollanda Eredivisie 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Hollanda Eredivisie’de her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan Uçankuş TV, haftanın şifresiz maçını açıkladı. Cumartesi günü 19.45’te başlayacak Ajax-Groningen mücadelesini, Uçankuş TV ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Hollanda Eredivisie’de her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacağını açıklayan Uçankuş TV, yayınlara başladığından bu yana şampiyonluk iddiası bulunan ekiplerin maçlarını futbolseverlerle buluşturuyor. Eredivisie 7’nci haftasında da durum değişmedi. Cumartesi günü 19.45’teki Ajax-Groningen mücadelesini, şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ajax Son 3 Resmi Maçında 19 Gol Attı


Şampiyonlar Ligi’nde hafta içi Beşiktaş ile karşılaşacak olan Ajax, formunun zirvesinde. Geçtiğimiz hafta sonu Cambuur’u 9-0 ile geçen Ajax, hafta içi de Fortuna Sittard’ı 5-0 mağlup etti. Şampiyonlar Ligi’nde Sporting’i de deplasmanda 5-1 ile geçen Ajax, son 3 maçta attığı 14 golle dikkat çekiyor.

Ligde bu sezon sadece Twente deplasmanında puan kaybeden ve hücum gücüyle korkutucu bir görünümde olan Ajax, Groningen önünde seriyi devam ettirmek istiyor.

Groningen 5 Haftadır Galip Gelemiyor


6 haftası geride kalan Eredivisie’de iddialı olması beklenen ekiplerden Groningen, beklediği sonuçları bir türlü alamadı. Sezona Cambuur deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyetle başlayan Groningen, ardından oynadığı 5 maçı da kazanamadı.

Hafta sonu Willem’e 2-1 kaybeden Groningen, hafta içi de Vitesse karşısında 9 kişi kaldığı mücadeleyi 1-0 kaybetti. İki maçtır mağlup olan Groningen, Amsterdam deplasmanında sürpriz peşinde olacak.


Groningen 1994 Yılından Bu Yana Ajax’ı Deplasmanda Yenemiyor


Sezona beklentilerin gerisinde başlangıç yapan Groningen, Ajax deplasmanında 27 yıldır galip gelemiyor. Amsterdam’da oynanan son 11 resmi maçı da kaybeden Groningen, Ajax deplasmanındaki son puanını ise 2007 yılında aldı.

Son dönemde formunu arttıran ve gol yollarında sorunsuz gözüken Ajax ile yıllardır Amsterdam’da istediği sonuçları alamayan Groningen arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi 19.45’ten itibaren şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.