CANLI MAÇ İZLE Konyaspor Trabzonspor Maç LİNKİ

23.09.2021 - 13:14

CANLI MAÇ İZLE Konyaspor Trabzonspor Maç LİNKİ

Konyaspor-Trabzonspor canlı yayın izle, bedava Konyaspor-Trabzonspor maçı izle, Konyaspor-Trabzonspor beIN Sports canlı maç linki, canlı Konya Trabzon maçı izle, Konya Trabzon maç linki, Konya Trabzon Digiturk canlı izle gibi aramaların sayısı Google’da artış gösteriyor. Konyaspor ile Trabzonspor Türkiye Süper Ligi 6’ncı haftasında kozlarını paylaşıyor. Konyaspor-Trabzonspor mücadelesini, Perşembe günü 17.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

KONYA TRABZON MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Konya Trabzon Canlı Yayın Linki

Konyaspor-Trabzonspor beIN Sports Link! Spor Toto Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen maçlarından biri olan Konyaspor-Trabzonspor mücadelesinin Türkiye'deki tek resmi yayıncısı beIN Sports (Digiturk)'tur. Maçların özetleri ise beIN Sports'un yanısıra A Spor ve TRT Spor'dan da yayınlanmaktadır. Maçı yasal yollardan izlemek için Digiturk ya da beIn Connect abonesi olmanız gerekmektedir.

Konya Trabzon Maç Görseli

Konyaspor Trabzonspor Maçı Canlı Anlatım

Haftaya averajla ikinci sırada giren Trabzonspor, 6'ncı hafta mücadelesinde zorlu Konya deplasmanına çıkıyor. Bu mücadeleyi evlerinin rahatlığında televizyondan ya da internet üzerinden canlı izleyemeyen futbolseverler, maçı canlı takip edebilecekleri bir mecra arıyor. Canlı anlatım mecralarının başında ise maçın yayıncı kuruluşu olan beIN Sports'un resmi web sitesi geliyor.

İki Namağlup Takım Karşı Karşıya

Konyaspor, 5 haftası geride kalan Süper Lig’de 11 puanla 3’üncü sırada. 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Konyaspor, geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanından 0-0’la döndü. Konyaspor’da hedef Trabzonspor önünde yenilmezlik serisini devam ettirmek.

 

Trabzonspor ise topun oyunda kalma süresinin yine son derece az olduğu bir maçta Kasımpaşa’yı 1-0’la geçmeyi başardı. 5 haftası geride kalan Süper Lig’de 13 puanı bulunan Trabzonspor, Konyaspor deplasmanından kayıpsız dönmeyi hedefliyor.

Konyaspor Trabzonspor 11’ler

Konyaspor'un Trabzonspor'u ağırlayacağı müsabakanın 11'leri belli oldu. Takımların 11’leri şu şekilde:

Konyaspor: İbrahim Sehic, Ahmet Çalık, Guilherme, Abdülkerim Bardakçı, Nejc Skubic, Soner Dikmen, Amir Hadziahmetovic, Zymer Bytyqi, Endri Çekiçi, ,Serdar Gürler, Sokol Cikalleshi

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Edgar IE, Vitor Hugo, Denswil, Berat, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Cornelius

Konya’daki Son 5 Lig Maçının 4’ü Berabere

Konyaspor ile Trabzonspor arasındaki Konya’da oynanan mücadelelerde bir denge söz konusu. İki ekibin ligde Konya’daki son 5 randevusunun 4’ü berabere bitti. Dengenin bozulduğu tek maçı ise Trabzonspor kazandı.

Ligin namağlup ekiplerinden Konyaspor ile bu sezon hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Trabzonspor arasındaki bu mücadeleyi, Perşembe günü 17.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ve beIN Connect uygulamasından izleyebilirsiniz.