2021/22 La Liga 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

22.09.2021 - 20:35

2021/22 La Liga 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga’da 7’nci haftada yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Cumartesi günü 17.15’teki Valencia-Athletic Bilbao mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

La Liga’da her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan D-Smart, son haftalarda Cumartesi 17.15 seansındaki maçı ekranlara getiriyor. Ligin 7’nci haftasında da durum değişmedi ve 17.15’teki Valencia-Athletic Bilbao mücadelesinin şifresiz olarak yayınlanacağı açıklandı. Bu kritik müsabakayı, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak takip edebilirsiniz.

Valencia İki Haftadır Mağlup Oluyor


Geçtiğimiz sezon bütçeyi düşüren ve daha mütevazı bir kadro kuran Valencia, bu sezona iyi bir başlangıç yaptı. Üst üste galibiyetler alan Valencia, geçtiğimiz hafta sonu Real Madrid önünde de müthiş bir oyun oynadı ama son dakikalarda gelen gollere engel olamayınca sezonun ilk mağlubiyetini aldı.

Hafta içi ise Sevilla’ya konuk olan Valencia, yediği erken goller sonrasında oyuna geri dönemedi. Üst üste iki mağlubiyet alan Valencia, Bilbao önünde kazanarak galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.

Bilbao İlk Mağlubiyetini 90+’da Aldı


Sezona iyi başlangıç yapan ekiplerden Athletic Bilbao, hafta sonu Atletico Madrid deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı. Hafta içi favori olarak çıktıkları Rayo Vallecano mücadelesinden ise umduklarını bulamadılar.

Maç boyunca üretimde sıkıntılar yaşayan Bilbao, 90+5’te Falcao’nun golüne engel olamayınca bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. Bu sezon deplasmanlarda mağlup olmayan Bilbao, seriyi Valencia önünde sürdürmek istiyor.

Geçtiğimiz Sezonki Maçlar Beraberlikle Sonuçlandı


Geçtiğimiz sezon Valencia ile Athletic Bilbao arasında oynanan mücadelelerde denge bozulmadı. Valencia’da oynanan mücadele 2-2 sona ererken, Bilbao’daki mücadele 1-1 tamamlanmıştı. 2019 yılından bu yana rakibini mağlup edemeyen Valencia, son galibiyetini 2-0’lık sonuçla elde etmişti.

Sezona beklentilerin ötesinde bir başlangıç yapsa da son haftalarda mağlubiyetler alan Valencia ile sezonun ilk mağlubiyetini hafta içi alan Athletic Bilbao arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 17.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.