Türkiye Basketbol Ligi Yeni Sezonda TRT Spor Yıldız'da

22.09.2021 - 15:56

Türkiye Basketbol Ligi Yeni Sezonda TRT Spor Yıldız'da

Türkiye Basketbol Ligi’nde heyecan yeni sezonda TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak. TBL’de haftada en az iki maçın TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısından itibaren Türkiye Basketbol Ligi’nde heyecan TRT Spor Yıldız ekranlarında yaşanmıştı. İlk kez ulusal bir kanaldan yayınlanan Türkiye Basketbol Ligi, ilgi toplamıştı. Yeni sezonda da TBL’nin TRT Spor Yıldız ekranlarında olacağı açıklandı. Haftada en az iki maçın heyecanı TRT Spor Yıldız ekranlarında yaşanacak. Diğer karşılaşmalar ise TBF Youtube kanalında naklen yayınlanacak.

Türkiye Basketbol Ligi Haftada İki Maçla TRT Spor Yıldız’da


Türkiye Basketbol Ligi’nin yeni sezonda TRT Spor Yıldız ekranlarında olacağını Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu Twitter hesabından açıkladı. Hidayet Türkoğlu’nun yaptığı paylaşım ve açıklama şu şekildeydi:

Basketbola 2021-2022 sezonu ile özlediğimiz coşku ve artan tutkumuzla başlayacak olmanın sevinci içindeyiz. Geçen sezonun ikinci yarısı itibarıyla Türkiye Basketbol Ligi maçları normal sezonda ilk kez televizyon yayınları aracılığıyla basketbolseverlere ulaşmaya başlamıştı. Yeni sezonda da maçlarımızın TRT Spor Yıldız’dan yayınlanmaya devam edeceğini duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Hem kulüplerimiz hem de taraftarların mutlu olacağı, en iyi yayın modeli için göreve geldiğimiz günden bu yana önemli adımlar attık. Bu çerçevede televizyonda basketbol maçları yayınlarını artırdık, Türkiye Basketbol Ligi’ni normal sezonda ilk kez TRT Spor aracılığıyla ekranlara taşıdık. Türkiye Basketbol Ligi’nde 2021-2022 sezonu da TRT Spor Yıldız’da olacak. Yeni yayın anlaşmamız ile ligimize ve Türk basketboluna duydukları inancı bir kez daha gösteren TRT ailesine teşekkür eder; fair-play ruhuyla geçecek, sakatlıksız bir sezon dilerim.



Ligdeki Geri Kalan Maçlar TBF Youtube Kanalında


Geçtiğimiz sezon TRT Spor Yıldız’da basketbolseverlerle buluşan Türkiye Basketbol Ligi’nde yeni sezon heyecanı Ekim ayında başlayacak. Bu sezon da TRT Spor Yıldız ekranlarında olacağı açıklanan TBL’de haftada iki mücadelenin bu ekranlardan yayınlanması bekleniyor. Ligdeki geri kalan karşılaşmalar ise geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine TBF Youtube kanalından basketbolseverlerle buluşacak.

Ligin play-off aşamasında ise maçların büyük bir bölümünün TRT Spor Yıldız ekranlarında olması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde yayın programıyla ilgili detaylı bir açıklamanın yapılacağı tahmin ediliyor.