BEIN CANLI MAÇ İZLE LİNK Kayserispor-Galatasaray Şİfresiz Maç İzle

22.09.2021 - 15:43

BEIN CANLI MAÇ İZLE LİNK Kayserispor-Galatasaray Şİfresiz Maç İzle

Arama motorlarında aranan kelime gruplarının başında Kayserispor-Galatasaray canlı izle, Kayserispor-Galatasaray canlı maç yayını, Kayserispor-Galatasaray bedava bein sports canlı izle, Kayseri GS canlı maç LİNK, Digiturk Kayseri Galatasaray maç izle gibi aramaların geliyor. Türkiye Süper Ligi 6’ncı haftasında Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Kayserispor-Galatasaray mücadelesini, Çarşamba günü 20.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

KAYSERİ-GS MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kayserispor-Galatasaray Canlı İzle Link

Kayserispor-Galatasaray beIN Sports LİNK! Türkiye Süper Ligi'nin tek resmi ve yasal yayıncısı beIN Media Grup, bir diğer adıyla Dİgiturk'tür. Süper Lig maçları, Dİgiturk'e abone olmak suretiyle uydu alıcısı vasıtasıyla izlenebilirken, beIN Connect üyeliği ile internet üzerinden de izlenebilmektedir.

Kayseri Galatasaray Maç Görseli

Kayserispor-Galatasaray Muhtemel 11’ler

Kayserispor ile Galatasaray arasındaki randevuda geçtiğimiz haftalardan farklı 11’lerin çıkması beklenmiyor. Muhtemel 11’ler şu şekilde:

Kayserispor: Lung, Ramazan, Kolovetsios, Yasir, Onur, Attamah, İbrahim, Mensah, Emrah, Gökhan, Thiam

Galatasaray: Muslera, Patrick van Aanholt, Nelsson, Christian Luyindama, DeAndre Yedlin, Kerem Aktürkoğlu, Taylan Antalyalı, Morutan, Berkan Kutlu, Cicaldau, Halil Dervişoğlu

Galatasaray 3 Haftadır Galip Gelemiyor

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, üç haftadır galip gelemiyor. Milli maç arası öncesinde Kasımpaşa ile berabere kalan Galatasaray, ardından Trabzonspor ile berabere kaldı. Galatasaray, son mücadele ise Alanyaspor’a kendi evinde kaybetti.

Kayserispor ise Hikmet Karaman dönemindeki ilk mağlubiyetini hafta sonu aldı. Hatayspor karşısında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Kayserispor, 5 hafta sonunda 7 puana sahip.

Kayserispor 2017 Yılından Bu Yana Galatasaray’ı Mağlup Edemiyor

Kayserispor ile Galatasaray arasında son yıllarda oynanan mücadelelerde Galatasaray’ın üstünlüğü dikkat çekiyor. Kayserispor, Galatasaray karşısında son galibiyetini 2017 yılında aldı. Kayseri’de oynanan son 16 maçta ise Galatasaray mağlup olmadı.

Bu sezon korkulu rüya görmek istemeyen Kayserispor ile galibiyet hasretini sonlandırmak isteyen Galatasaray arasındaki mücadeleyi, Çarşamba günü 20.00’de beIN Sports HD 1’de ve beIN Connect’te izleyebilirsiniz.