2021/22 Premier Lig 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

22.09.2021 - 06:48

2021/22 Premier Lig 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 6’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Cumartesi günü 17.00’deki Everton-Norwich mücadelesini, A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Her hafta Premier Lig’den bir mücadeleyi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan A Spor, haftanın programını açıkladı. 6’ncı haftada Premier Lig’den Everton-Norwich City mücadelesi, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. 

Everton Kötü Bir Haftayı Geride Bırakmak İstiyor


Rafa Benitez yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan ve bu sezon daha yukarılarda olacağının sinyallerini veren Everton, hafta sonu Aston Villa’ya konuk oldu. İlk yarıda rakibinin baskısını bir şekilde durdurmayı başaran Everton, ikinci yarı daha fazla direnemedi ve mücadeleyi 3-0 kaybetti.

Aston Villa deplasmanında alınan bu yenilginin ardından Lig Kupası mücadelesinde QPR deplasmanına çıkan Everton, bu mücadeleyi de penaltı vuruşları sonunda kaybetti. 4 gün içinde iki mağlubiyet alan Everton, kötü gidişi Norwich önünde sonlandırmak istiyor.

Norwich İlk Puanlarının Peşinde


Ligin yeni ekiplerinden Norwich, sezona korkunç bir başlangıç yaptı. Liverpool önünde alınan mağlubiyetle sezona giriş yapan Norwich, ardından Manchester City, Arsenal, Leicester City ve Watford maçlarını da kaybetti.

5 maç sonunda puansız son sırada yer alan Norwich, Everton deplasmanından ilk puanlarını çıkarmayı hedefliyor. Hafta içi Liverpool’a Lig Kupası’nda mağlup olan Norwich, bu sezon 7 resmi maç sonunda sadece Lig Kupası’nda Bournemouth’u yenebildi.

Son Randevu Everton’ın


Everton ile Norwich en son 2020 yılında karşı karşıya geldi. Norwich’in evinde oynanan mücadeleyi 1-0 kazanan Everton olmuştu. Oynanan son 5 resmi maçta ise Everton ve Norwich 2’şer galibiyet alırken, bir mücadele beraberlikle sonuçlandı.

Geçtiğimiz hafta Aston Villa önünde beklentileri karşılayamayan Everton ile sezona korkunç bir giriş yapan Norwich City arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 17.00’de şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.