MAÇ İZLE Beşiktaş-Adana Demirspor Canlı Maç İzle Bein Sports LİNK

21.09.2021 - 14:59

MAÇ İZLE Beşiktaş-Adana Demirspor Canlı Maç İzle Bein Sports LİNK

Beşiktaş Adana Demirspor canlı maç izle, Beşiktaş Adana Demirspor canlı maç linki, Beşiktaş-Adana Demirspor maçı canlı yayın linki, BJK Adana Demir bein sports canlı izle, BJK-Adana Demir Digiturk canlı maç izle gibi aramaların Google’da yapıldığı biliniyor. Türkiye Süper Ligi 6’ncı haftasında Beşiktaş’ın konuğu Adana Demirspor. Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasını, Salı günü 20.00’de beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. Maç hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

BJK-ADANA DEMİR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLA

Beşiktaş-Adana Demirspor Canlı İzle Link

Beşiktaş-Adana Demirspor beIN Sports LİNK! Türkiye Süper Ligi 6’ncı haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor kozlarını İstanbul’da paylaşıyor. Salı günü 20.00’de başlayacak mücadeleyi izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. Mücadeleyi dijital platformdan takip etmek içinse beIN Connect üyesi olmak zorundasınız. Bein Sports üyelik aşamasının ardından karşılaşmayı kesintisiz evinizden veya internetin bulunduğu herhangi bir yerden takip edebilirsiniz.

Beşiktaş Adana Demir Maç İzle Görseli

BJK-ADANA DEMİR CANLI TAKİP ET

beşiktaş-Adana demier spor maçını canlı izlemesi mümkün olmayan sporseverler, maçını nereden takip edebileceklerine dair arama yapıyorlar. Bu konuda da çeşitli siteler, Beşiktaş maçını canlı takip etmeye imkan sağlayan yazılımlar kullanıyorlar. Ancak söz konusu Beşiktaş maçı olduğunda, en güvenilir mecra olarak Beşiktaş'ın resmi web sitesini öneriiyoruz. Maçı canlı takip için buraya tıklayınız.

Beşiktaş-Adana Demirspor Radyo Yayını Var mı?

Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşması TRT Radyo 1’den futbolseverlerle buluşacak. TRT Radyo 1’in bazı metropollerdeki frekansı şu şekilde: İstanbul 95.6, Ankara 93.3, İzmir 94.7, Bursa 87.9 ve Adana 105.1.

BEŞİKTAŞ-ADANA DEMİR MAÇINI CANLI DİNLEMEK İÇİN BURAYA TIKLA

Beşiktaş-Adana Demirspor Son Maç Özeti

Beşiktaş ile Adana Demirspor İstanbul'da en son, 1994 yılında karşı karşıya gelmiş ve maçtan siyah beyazlı ekip, Sverisson ve Ertuğrul'un 2 golü ile 3-0 galip gelmişti. Maçın özetini, SportsTV spikerlerinden Berke Kosova'nın paylaşımdan izleyebilirsiniz.

 

Beşiktaş Geriden Gelip Kazandı

Cumartesi günü Antalyaspor deplasmanında sahaya çıkan Beşiktaş, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadeleyi kazanmasını bildi. İkinci yarının başında baskıyı arttıran Beşiktaş, mücadeleyi 3-2 kazanarak Süper Lig 5’nci haftasını lider kapadı.

Adana Demirspor ise Cumartesi günü bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup eden Adana Demirspor, Beşiktaş deplasmanında da sürpriz yapmayı hedefliyor.

Beşiktaş’a Sakatlardan İyi Haber Var

Beşiktaş'ta Adana Demirspor maçının hemen öncesinde 6 oyuncunun sakatlığı can sıkıyordu. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın sakatlar ile alakalı sağlık ekibinden son dakika bilgisini almıştı. Georges-Kevin N’Koudou, Domagoj Vida, Alex Teixeira ve Umut Meraş gibi yıldız isimler sakatlığı nedeniyle bir süredir takım da değildi. Daha önce Antalyaspor maçında sakatlanan Mehmet Topal ve Necip Uysal bu maçta görev alamayacak. Ancak onların yerine iyileşen Rosier ve Welinton maç kadrosuna dahil edildi ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın bu iki ismi görev vermesi durumunda sahada yer alabilecekler.

Adana Demirspor da Eksik Çok

Akdeniz temsilcisi yeni yükseldiği lige iyi bir başlangıç yapamadı. Teknik Direktör değişikliğinin ardından Rizespor’u yenen Adana Demirspor’da eksik isimler ön plana çıkıyor. David Akintola, Younes Belhanda ve Birkir Bjarnason sakat olan isimler ve forma giyemeyecekler.

BJK-Adana Demir Maç İzle Görseli

Beşiktaş Adana Demirspor canlı yayın ile saat 20.00’de Bein Sports ekranlarında olacak.  Tecrübeli oyuncu Gökhan İnler’in durumu ise henüz net değil. Oyuncunun durumu maç saatinde netleşecek. Belhanda ve Balotelli gibi yıldızları ile puan ya da puanlar almak isteyen Akdeniz temsilcisi iddialı bir şekilde geliyor.

Beşiktaş-Adana Demirspor Muhtemel 11’ler

Sakatlıklarla başı dertte olan Beşiktaş’ta Welinton ve Rosier maç kadrosuna alındı. Beşiktaş-Adana Demirspor mücadelesinin muhtemel 11’leri şu şekilde:

Beşiktaş muhtemel 11'i: Ersin Destanoğlu, Rosier, Montero, Welinton, Rıdvan, Josef de Souza, Salih, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Adana Demirspor muhtemel 11’i: Ferhat, Rassoul, Simon, Samet, Svensson, Stambouli, Sinan, Vargas, Bjarnason, Ezeh, Balotelli