CANLI MAÇ İZLE BEIN Başakşehir-Fenerbahçe Maçı Bedava İzle Başakşehir-FB LİNK

19.09.2021 - 14:09

CANLI MAÇ İZLE BEIN Başakşehir-Fenerbahçe Maçı Bedava İzle Başakşehir-FB LİNK

Başakşehir-Fenerbahçe canlı maç izle, Başakşehir-Fenerbahçe canlı yayın linki, Başakşehir-FB bedava maç izle, Fener baçı LİNK, beIN şifresiz izle gibi aramaların maç saatine Google’da artış gösteriyor. Türkiye Süper Ligi 5’inci haftasının en kritik mücadelesinde Başakşehir ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Başakşehir-Fenerbahçe karşılaşmasını, Pazar 19.00’da beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR-FB MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLA

Başakşehir-Fenerbahçe Canlı İzle Link

Başakşehir-Fenerbahçe beIN Sports LİNK! Türkiye Süper Ligi 5’inci haftasının en kritik mücadelesinde Başakşehir, Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Bu kritik mücadeleyi, Digitürk üyesi olan herkes sorunsuz bir şekilde izleyebilecek. beIN Sports üyelik işleminin ardından karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Ayrıca beIN Connect uygulamasından da mücadeleyi takip edebilirsiniz.

Başakşehirr-Fener Canlı Anlatım

Başakşehir-Fenerbahçe Hangi Radyo’da?

Başakşehir-Fenerbahçe mücadelesi TRT Radyo 1’den futbolseverlerle buluşacak. TRT Radyo 1’in bazı metropollerdeki frekansı şu şekilde: İstanbul 95.6, Ankara 93.3, İzmir 94.7, Bursa 87.9 ve Adana 105.1.

BAŞAKŞEHİR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI DİNLE

İki Ekibin de Hedefi Galibiyet

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Başakşehir, aynı zamanda puansız ekiplerden biri. Oynadığı 4 karşılaşmayı da kaybeden Başakşehir, ilk galibiyetini Fenerbahçe önünde almak istiyor.

Fenerbahçe ise geçtiğimiz hafta Sivasspor ile berabere kaldı. Hafta içi çok iyi bir oyun oynadığı mücadelede Frankfurt ile berabere kalan Sarı Lacivertliler, Başakşehir’i mağlup ederek yeni bir seriye başlama niyetinde.

Başakşehir-Fenerbahçe Muhtemel 11’ler

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak Başakşehir-Fenerbahçe mücadelesini, Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşmanın muhtemel 11’leri ise şu şekilde:

Başakşehir: Volkan Babacan, Ömer Ali, Ndayishimiye, Duarte, Lucas Lima, Mahmut, Tolga Ciğerci, Visca, Berkay, Deniz Türüç, Okaka

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Serdar Aziz, Min-Jae Kim, Attila Szalai, Luiz Gustavo, Miha Zajc, Bright Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Dimitris Pelkas, Mesut Özil, Enner Valencia.

Fenerbahçe Muhtemel 11

Son 5 Maçın 4’ü Fenerbahçe’nin

Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanan son karşılaşmalarda Fenerbahçe’nin üstünlüğü dikkat çekiyor. Fenerbahçe, son oynanan 5 mücadelenin 4’ünü kazanmayı başardı. Fenerbahçe’nin Başakşehir önündeki son mağlubiyeti 2018/19 sezonunda gelmişti.

Henüz ligde puanla tanışamayan Başakşehir ile şampiyonluğun en güçlü adaylarından Fenerbahçe arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Pazar günü 19.00’dan itibaren beIN Sports HD 1 ve beIN Connect uygulamasından izleyebilirsiniz.