2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 1’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

20.09.2021 - 15:02

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 1’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan başlıyor. İlk haftanın programını açıklayan TRT Spor Yıldız, Cumartesi 20.15’teki Anadolu Efes-Merkezefendi Bld ve Pazar 13.00’teki Büyükçekmece-Galatasaray NEF karşılaşmalarını şifresiz olarak yayınlayacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 2021/22 sezonu yine Tivibu Spor ve TRT Spor ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak. Haftada 2 mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacak TRT, haftanın programını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. Cumartesi 20.15’teki Anadolu Efes-Merkezefendi Bld ve Pazar 13.00’deki Büyükçekmece-Galatasaray NEF mücadeleleri, TRT Spor Yıldız ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Anadolu Efes Sezonun En Güçlü Favorisi


ING Basketbol Süper Ligi’nde Anadolu Efes, yine sezonun en güçlü favorisi konumunda. Kadrosunu tamamen koruyan Anadolu Efes, hazırlık maçlarında da iyi bir görüntü ortaya koydu. Son hazırlık maçında Panathinaikos’a mağlup olan Anadolu Efes, oynadığı diğer maçları kazandı.

Ligin yeni ekiplerinden Merkezefendi Bld ise bu sezon lige renk katmayı planlıyor. Yeni çıkan ekiplerin son dönemde yaşadığı sorunları yaşamak istemeyen Merkezefendi Belediye, oynadığı hazırlık maçlarında yüksek tempolara çıkabildi.

Sezonun ilk maçında şampiyonluğun en güçlü adaylarından Anadolu Efes ile ligin yeni ekiplerinden Merkezefendi Belediyesi kozlarını paylaşacak. Bu mücadeleyi, Cumartesi 20.15’ten itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.

Büyükçekmece Işık Vermedi


Geçtiğimiz sezon kadrosu ölçüsünde iyi bir oyun ortaya koyan ve ligde kalmayı başaran Büyükçekmece, yeni sezon öncesinde oynadığı hazırlık maçlarında ışık vermedi. Hazırlık döneminde yüksek tempoda oyun oynayamayan Büyükçekmece, sezonun ilk maçında Galatasaray karşısında sürpriz peşinde olacak.

Galatasaray ise yeni sezonda bütçesi doğrultusunda iyi bir kadro kurdu. Öte yandan geçtiğimiz sezon da kadro aslında çok kötü değildi ama işler istenildiği gibi gitmemişti. Ligde kalmayı son haftalarda garantileyen Galatasaray, bu sezon play-offta yer almak istiyor. 

Ligde kümede kalma yarışında yer alması beklenen Büyükçekmece ile daha iddialı olmayı hedefleyen Galatasaray NEF arasındaki bu mücadeleyi, Pazar günü 13.00’ten itibaren şifresiz olarak TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.