CANLI MAÇ İZLE BEIN Galatasaray-Alanyaspor Maçı Bedava İzle GS-Alanya LİNK

19.09.2021 - 11:10

CANLI MAÇ İZLE BEIN Galatasaray-Alanyaspor Maçı Bedava İzle GS-Alanya LİNK

Galatasaray Alanyaspor maçı canlı izle, Galatasaray-Alanyaspor bedava izle, GS Alanya maçı canlı BEIN linki, canlı BEIN linki, GS maçı link gibi aramalar Google’da artış gösteriyor. Türkiye Süper Ligi 5’inci haftasında Galatasaray’ın rakibi Alanyaspor. Galatasaray-Alanyaspor mücadelesini, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

GS-ALANYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLA

Galatasaray-Alanyaspor Canlı İzle Link

Galatasaray-Alanyaspor beIN Sports LİNK! Türkiye Süper Ligi 5’inci haftasında Galatasaray ile Alanyaspor kozlarını İstanbul’da paylaşıyor. Pazar günü 16.00’da başlayacak mücadeleyi izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. Mücadeleyi dijital platformdan takip etmek içinse beIN Connect üyesi olmak zorundasınız. Bein Sports üyelik aşamasının ardından karşılaşmayı kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

 

Galatasaray Alanya Canlı Anlatım

Galatasaray-Alanyaspor Radyo Yayını Var mı?

Galatasaray-Alanyaspor mücadelesi TRT Radyo 1’den futbolseverlerle buluşacak. TRT Radyo 1’in bazı metropollerdeki frekansı şu şekilde: İstanbul 95.6, Ankara 93.3, İzmir 94.7, Bursa 87.9 ve Adana 105.1.

GALATASARAY-ALANYASPOR CANLI DİNLE

GS-Alanyaspor Maçının Hakemi Kim?

Galatasaray-Alanyaspor maçını Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ile Esat Sancaktar yapacak. Kutluhan Bilgiç ise maçın dördüncü hakemi. 

 

Galatasaray Avrupa’daki Oyunuyla Takdir Topladı

Galatasaray, hafta için UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio’yu konuk etti. Mücadelenin başından sonuna rakibine üstünlük sağlayan Galatasaray, Strokosha’nın hatası sonrasında rakibini 1-0 mağlup etti.

Avrupa’da yıllar sonra ezici bir üstünlük kurarak rakibini mağlup etmeyi başaran Galatasaray, ligde iki haftadır galip gelemiyor. Oynanan 4 maç sonunda 8 puanı bulunan Galatasaray, galibiyet özlemini Alanyaspor önünde sonlandırmak istiyor.

Galatasaray-Alanyaspor Muhtemel 11’ler

Süper Lig 5’inci haftasının kritik mücadelelerinden Galatasaray-Alanyaspor karşılaşmasını, Abdülkadir Bitigen yönetecek. Mücadelenin muhtemel 11’i ise şu şekilde:

Galatasaray: Muslera, Patrick van Aanholt, Nelsson, Christian Luyindama, DeAndre Yedlin, Kerem Aktürkoğlu, Taylan Antalyalı, Morutan, Berkan Kutlu, Cicaldau, Halil Dervişoğlu

Alanyaspor: Serkan Kırıntılı, Borja, Fatih Aksoy, Milunovic, Juanfran, Awaziem, Umut Güneş, Davidson, Emre Akbaba, Candeias, Diedhiou.

 

Ligde Oynanan Son 5 Maçta Denge Var

Galatasaray ile Alanyaspor arasında oynanan son 5 maçta denge söz konusu. Bu mücadelelerin 2’sini taraflar kazanırken, 1 mücadele beraberlikle sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon ligde oynanan iki mücadeleyi de deplasman ekipleri kazanmayı başardı.

Ligdeki galibiyet hasretini sonlandırmak isteyen Galatasaray ile Bülent Korkmaz yönetiminde ikinci maçından da galibiyet çıkarmayı planlayan Alanyaspor arasındaki bu mücadeleyi, Pazar 16.00’dan itibaren beIN Sports HD 1 ve Bein Connect platformundan izleyebilirsiniz.