Ertem Şener Beşiktaş-Borussia Dortmund Karşılaşmasını Anlatmayacağını Açıkladı

13.09.2021 - 19:18

Ertem Şener Beşiktaş-Borussia Dortmund Karşılaşmasını Anlatmayacağını Açıkladı

EXXEN platformunda Beşiktaş-Borussia Dortmund mücadelesinin spikeri Ertem Şener olmuştu. Şener, tepkilerin ardından kendi isteğiyle maçı anlatmama kararı aldığını açıkladı.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayıncısı EXXEN’de spiker krizi meydana geldi. Geçtiğimiz hafta Ertem Şener, Beşiktaş-Borussia Dortmund mücadelesini anlatacağını açıklamıştı. Yapılan açıklamanın ardından Ertem Şener’e Beşiktaş taraftarından tepkiler yükseldi. Şener de geçtiğimiz saatlerde karşılaşmayı anlatmayacağını açıkladı.

Kendi İsteğimle Maçı Anlatmama Kararı Aldım


Ertem Şener, geçtiğimiz saatlerde Twitter hesabından Beşiktaş-Borussia Dortmund mücadelesini anlatmayacağını açıkladı. Kendi isteğiyle bu kararı aldığını belirten Şener, şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş-B.Dortmund maçını “KENDİ İSTEĞİM VE TALEBİMLE” anlatmama kararı aldım. Bilginiz olsun. BEŞİKTAŞ’a da ayrıca başarılar. Herkese sevgiler…





Galatasaray-Lazio Maçını Anlatacak


Ertem Şener’in Beşiktaş-Dortmund mücadelesini anlatmayacağını açıklamasının ardından akıllara EXXEN’den ayrıldı mı sorusu geldi. Şener, bu konuya Var Odası programında açıklık getirdi. Galatasaray-Lazio mücadelesini anlatacağını açıklayan Ertem Şener, sezon boyunca EXXEN’de görev alacak. 

Perşembe günü 19.45’teki Galatasaray-Lazio UEFA Avrupa Ligi grup maçının anlatım koltuğunda Ertem Şener oturacak.

Ertem Şener Kimdir?


Ertem Şener, 18 Temmuz 1975 tarihinde Malatya‘da doğmuştur.  TGRT‘de 1996’da profesyonelliğe adım atan Şener, burada İtalya Serie A maçlarının anlatımını yaparken, spor bültenleri ve program sunuculuğu da yapmıştır. Şener, 1997 Ağustos’un da Star TV‘ye transfer olmuştur. Star TV’de Şampiyonlar Ligi maçlarının anlatımı, sunumu, Telegol, Futbolig programlarının yapımcılığı ve sunuculuğunu gerçekleştirmiştir. 

Yaklaşık 10 yıl Beyaz TV Spor Müdürü olarak görev yapan Ertem Şener, bu görevinden geçtiğimiz yıllarda ayrılmıştı. 2021 yılının başında Var Odası programıyla TV100 ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Şener, maç anlatımlarına da EXXEN platformuyla geri dönecek. Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray-Lazio mücadelesiyle anlatımlarına başlayacak olan Şener’in sezon boyunca birçok maçta görev alması bekleniyor.