Pavlos Giannakopoulos Turnuvası S Sport Plus’ta

13.09.2021 - 12:58

Pavlos Giannakopoulos Turnuvası S Sport Plus’ta

Panathinaikos’un ev sahipliğinde 18-19 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Pavlos Giannakopoulos turnuvası, S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak. Turnuvada ev sahibi Panathinaikos ile birlikte Ulm, Anadolu Efes ve Partizan boy gösterecek.

Basketbolda sezonun başlangıcı yaklaştıkça takımlar hazırlıklarını sıklaştırıyor. Her yıl onlarca prestijli hazırlık turnuvası basketbolseverlerle buluşuyor. Bu turnuvalardan Pavlos Giannakopoulos turnuvası da her yıl Atina’da Panathinaikos ev sahipliğinde düzenleniyor. Pavlos Giannakopoulos turnuvasının bu sezonki yayıncısı ise S Sport Plus oldu. Panathinaikos, Anadolu Efes, Partizan ve Ulm’un yer alacağı turnuvayı 18-19 Eylül tarihlerinde S Sport Plus’tan izleyebilirsiniz.

Eurocup ve NBA ile birlikte prestijli hazırlık turnuvalarından Pavlos Giannakopoulos turnuvasını basketbolseverlerle buluşturacak S Sport Plus’a üye olmak için buraya tıklayın.

Maccabi Turnuvadan Çekilmek Zorunda Kaldı


Geçtiğimiz aylarda Pavlos Giannakopoulos turnuvasının katılımcıları açıklanmıştı. İlk açıklanan listede Maccabi, Anadolu Efes, Partizan ve Panathinaikos yer alıyordu. Maccabi, Covid-19 sebebiyle turnuvaya katılmaktan vazgeçti. Panathinaikos da bunun üzerine Ulm’u turnuvaya davet etti.

Obradovic Eski Takımlarına Karşı Oynayarak Yeni Sezona Hazırlanıyor


Partizan’ın yeni çalıştırıcısı Obradovic, bu sezona eski takımlarına karşı oynayarak hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Istanball Cup finalinde Fenerbahçe Beko’ya karşı mücadele eden Partizan, Pavlos Giannakopoulos turnuvasında da Panathinaikos ile karşılaşacak.

Turnuva Fikstürü Belli Oldu


Pavlos Giannakopoulos turnuvasında fikstür de belli oldu. Maccabi yerine turnuvaya katılan Ulm, Anadolu Efes ile Cumartesi günü 17.00’de kozlarını paylaşacak. Saat 20.00’de ise Panathinaikos ile Partizan finale yükselmek için karşı karşıya gelecek.
Cumartesi günü oynanan karşılaşmaların ardından Pazar günü 17.00’de üçüncülük maçı oynanacak. Finalin başlama saati ise 20.00. Turnuvanın fikstürü şu şekilde:

Cumartesi
17.00 Ulm-Anadolu Efes
20.00 Panathinaikos-Partizan

Pazar
17.00 3'üncülük maçı
20.00 Final

S Sport Plus’a üye olarak yeni sezon öncesinde Euroleague’deki temsilcilerimizden Anadolu Efes’in son halini daha yakından takip etmek için buraya tıklayın.