EXXEN ‘de Barcelona-Bayern Münih Karşılaşmasını Emre Belözoğlu Yorumlayacak

13.09.2021 - 19:32

EXXEN ‘de Barcelona-Bayern Münih Karşılaşmasını Emre Belözoğlu Yorumlayacak

EXXEN’in merakla beklenen spiker ve yorumcu kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Ajansspor’un özel haberine göre Barcelona-Bayern Münih mücadelesinde, yorumcu koltuğunda Emre Belözoğlu oturacak.

Geçtiğimiz sezona Fenerbahçe sportif direktörü olarak başlayan ardından teknik direktör olarak yoluna devam eden Emre Belözoğlu, EXXEN ile birlikte geri dönüyor. Ajansspor’un özel haberine göre yarın 22.00’deki Barcelona-Bayern Münih mücadelesinin yorumcusu Emre Belözoğlu oldu. Mücadelenin anlatımında ise Melih Gümüşbıçak yer alacak.

Anlatım Koltuğunda Melih Gümüşbıçak Oturacak


UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan yarın başlıyor. 19.45’te iki mücadeleyle başlayacak Şampiyonlar Ligi’nde günün en kritik karşılaşması Barcelona’da oynanacak.

Barcelona ile Bayern Münih arasındaki bu dev mücadele, 22.00’den itibaren EXXEN platformunda olacak. Karşılaşmanın anlatım koltuğunda Melih Gümüşbıçak oturacak. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra teknik direktörlük konusunda kendini geliştirmek istediğini söyleyen Emre Belözoğlu ise EXXEN ekranlarında karşılaşmayı yorumlayacak.

Emre Belözoğlu EXXEN’de Kalıcı mı Olacak?


Yorumcu ve spiker kadrosu merak edilen EXXEN’de Barcelona-Bayern Münih karşılaşmasını yorumlayacak Emre Belözoğlu’nun EXXEN’de kalıcı olmayacağı tahmin ediliyor. Zira Emre Belözoğlu, teknik direktörlük kariyerine odaklanmak istediğini belirtmişti. Öte yandan konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış durumda.

Emre Belözoğlu Kimdir?


Emre Belözoğlu 7 Eylül 1980 yılında İstanbul'da doğdu. Galatasaray, Inter, Atletico Madrid, Fenerbahçe, Başakşehir gibi kulüplerin formasını giyen Belözoğlu, futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe sportif direktörü oldu. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında bu görevi üstlenen Emre Belözoğlu, teknik direktör Erol Bulut’un ayrılmasının ardından Fenerbahçe teknik direktörü oldu.

Yeni sezonda Fenerbahçe ile yollarını ayıran Emre Belözoğlu’nun adı Türkiye Milli Takımı ve Lazio ile anıldı. Sarri’nin Lazio’daki yardımcısı olacağı konuşulan Emre Belözoğlu, Barcelona-Bayern Münih mücadelesinin yorumcu koltuğunda oturacak. Emre Belözoğlu’nun EXXEN’de yoluna devam edip etmeyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.