S Sport Plus Avrupa Kupası Maçlarının Özetlerini Ekranlara Getirecek

13.09.2021 - 09:42

S Sport Plus Avrupa Kupası Maçlarının Özetlerini Ekranlara Getirecek

Türkiye’nin başarılı dijital platformlarından S Sport Plus, Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere Avrupa Ligi ve Konferans Ligi özetlerini ekranlara getirecek. Ayrıca Avrupa Gecesi programıyla temsilcilerimizin maçlarından önce ve sonra önemli futbol insanlarını futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını EXXEN platformunun satın almasıyla birlikte merak edilen konulardan biri maç özetleriydi. Birçok kişinin beklentisi Acun Medya’nın şifresiz kanallarından maç özetlerinin yayınlanmasıydı. Bu konudaki resmi açıklama geçtiğimiz günlerde yapıldı. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maç özetleri S Sport Plus’ta olacak. Ayrıca 90 dakikalık maç tekrarları ve özel programlar da S Sport Plus platformunda futbolseverlerle buluşacak.

S Sport Plus’a üye olarak Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi özetlerini kesintisiz bir şekilde izlemek için buraya tıklayınız.

Avrupa Gecesi Programı Çarşamba Günü Başlıyor


S Sport Plus ve S Sport ekranlarında futbolseverlerle buluşacak Avrupa Gecesi programı, Çarşamba günü oynanacak Beşiktaş-Borussia Dortmund mücadelesiyle başlayacak. 18.45’te başlayacak program, maç sonunda da futbolseverlerle buluşacak. 
Perşembe günü de Avrupa Gecesi programı UEFA Avrupa Ligi maçlarının öncesinde ve sonrasında ekranlarda olacak. Programların her Avrupa kupası haftasında yayın akışında yer alması bekleniyor.

90 Dakikalık Tekrarlar S Sport Plus’ta


S Sport Plus, Avrupa kupalarında maçların tekrarlarını da ekranlara getirecek. Çarşamba günü Barcelona-Bayern Münih ve Beşiktaş-Borussia Dortmund mücadelesinin tekrarları futbolseverlerle buluşacak. Perşembe günü de Galatasaray-Lazio ve Frankfurt-Fenerbahçe maçlarının 90 dakikalık tekrarlarına S Sport Plus’tan ulaşabileceksiniz.

Türkiye’de birçok spor içeriğini sporseverlere ulaştıran S Sport Plus, bu hamleyle birlikte Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi özetlerine de sahip oldu. 

Premier Lig, Serie A, NFL, NBA, Portekiz Liga Nos, La Liga ve daha birçok içeriğe erişim sağlamak için buraya tıklayın.