3-4-5 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

02.09.2021 - 15:09

3-4-5 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli maçlar haftasında birçok mücadele şifresiz olarak ekranlara geliyor. 3-4-5 Eylül tarihlerinde öne çıkan mücadeleleri ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü gece Dünya Kupası Güney Amerika elemeleri ile maç izleme seansına başlıyoruz. Ardından rotamız Sırbistan.

04.00 Şili-Brezilya: Elemelerde firesiz yoluna devam eden Brezilya, sadece 1 galibiyet alan Şili ile karşılaşıyor. Şili için oldukça kritik mücadelenin Türkiye’deki tek yayıncısı Bilyoner TV.

18.00 Türkiye-Sırbistan: Kadınlar EuroVolley 2021’de yarı finaller Türkiye-Sırbistan mücadelesiyle başlıyor. Son 10 maçta sadece 3 kez mağlup edebildiğimiz Sırbistan’ı bir kez daha yenmenin hesapları içindeyiz. Turnuva genelinde sadece iki set kaybeden Filenin Sultanları’nın Sırbistan sınavı, TRT 1 ekranlarında.

21.00 Hollanda-İtalya: Yarı finalin diğer ayağında Egonu önderliğinde yarı finale çok da zorlanmadan çıkan İtalya ile Hollanda karşı karşıya geliyor. Finalin adını belirleyecek bu mücadelenin adresi TRT Spor.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü yine iki voleybol maçı listemizde. Son maçımız ise Dünya Kupası elemelerinden.

18.00 Kadınlar EuroVolley 3'üncülük Maçı: Yarı final eşleşmelerinde mağlup olan iki ekip, 3'üncülük maçında karşı karşıya gelecek. Beklentiler Hollanda-Türkiye maçı olacağı yönünde ama gerek Hollanda gerekse Türkiye’nin sürpriz yapma ihtimali hiç de az değil. Hangi iki ekip 3'üncülük maçında yer alırsa alsın maç keyifli geçecektir. Bu mücadeleyi, TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.

21.00 Kadınlar EuroVolley Final: Yorucu geçen voleybol yaz sezonunun sonunda Avrupa şampiyonluğu var. Aynı üçüncülük maçında olduğu gibi hangi iki ekip final oynarsa oynasın karşılaşma oldukça zevkli geçecektir. Bu dev finali TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Cebelitarık-Türkiye: Letonya karşısında direnç gösteren Cebelitarık, Karadağ karşısında 2 farklı galibiyeti koruyamayan Türkiye’yi konuk ediyor. Erken golle çözülmesi beklenen bu mücadele, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar günü Formula 1 ve Dünya Kupası elemeleriyle günü geçiriyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

16.00 Formula 1 Hollanda GP’si: Belçika GP’si sonrasında durağımız Hollanda. Max Verstappen’in evinde neler yapacağı fazlasıyla merak ediliyor. Uzun bir aradan sonra tamamlanan bir Formula 1 yarışı izlemek isteyen sporseverler, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan yarışı takip edebilirler. 

21.45 Belçika-Çekya: Grubun açık ara favorisi Belçika, grubun ikincilik adayı Çekya ile karşılaşıyor. Çekya’nın oyun yapısının Belçika’ya ters gelebilecek olması bu maçı daha eğlenceli hale getiriyor. Bu keyifli mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

21.45 İsviçre-İtalya: Euro 2020 şampiyonu İtalya, zorlu İsviçre deplasmanında. Grubun ilk iki sıra için en güçlü adaylarının İsviçre’deki bu keyifli kapışmasını, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT 1 ekranlarında Cumartesi 21.45’teki Cebelitarık-Türkiye mücadelesi naklen yayınlanacak. Bunun yanında Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası ve Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

A Spor ekranlarında Cuma günü Türkiye-Belçika U21 Avrupa Şampiyonası Eleme maçı futbolseverlerle buluşacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Singapur Premier Ligi: 1 Play Sports Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

Dünya Kupası Afrika Elemeleri: FIFA TV Youtube

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri: UEFA TV

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.