beIN Sports’tan Dijitalde Atılım

02.09.2021 - 14:03

beIN Sports’tan Dijitalde Atılım

Dijitale önem vermediği gerekçesiyle eleştirilen beIN Sports, yeni sezonda daha özel içeriklerle sporseverlerin karşısına çıkacağını açıkladı. Youtube kanalına özel içerikler de üreteceğini belirten beIN Sports, web sitesini de yeniledi.

Dijital platformların önemi her geçen gün biraz daha artıyor. Birçok şirket de dijitale özel içerikler üretiyor. Türkiye’nin en büyük platformlarından Digiturk de yeni sezonda dijitale daha fazla önem vereceğini açıkladı. 

Youtube kanalında özel programlara imza atacağını açıklayan beIN Sports, web sitesinde de yeni içeriklerin yer alacağını müjdeledi. 

Köşe Yazıları beIN Sports Web Sitesinde


Yenilenen web sitesi sayesinde daha fazla içerik sunacak olan beIN Sports, ekran yüzlerine web sitesinde de yer verecek. Köşe yazıları, özel programlar beinsports.com.tr adresinde sporseverleri bekleyecek.

Ayrıca arşiv maç videoları, geçmiş gol görüntüleri, gol kralları, sezonun golleri, asistleri, önemli anları, dijital mecraya özel röportajlarla birlikte, yeni sezonda yayınlanacak TV programları ve sadece Youtube'a özel içerikler, çok yakında beIN Sports’un dijital mecralarında sporseverlerin beğenisine sunulacak.

Türkiye’yi Spora ve Eğlenceye Doyuracağız


Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri, yeni sezonda sporseverleri bekleyen yenilikler ve dijital mecralarda gerçekleştirecekleri atılımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’yi spora ve eğlenceye doyuracaklarını belirten Al-Marri, şöyle devam etti:

Bu sezon sloganımız 'Daha Fazla' olacak. beIN olarak kendimizi daha dijital ve daha tüketici odaklı olacak şekilde konumlandırdık. Tasarımı, içeriği ve kullanım kolaylığı sağlayan arayüzü ile Türkiye'nin en iyi spor portalı olmak için web sitemizi tamamen yeniledik. Ayrıca Youtube'a özel birçok program hazırlıyoruz. Yaptığımız bu yatırımlar, yeni yayın döneminde Digiturk'ün dijital medyaya verdiği büyük önemin bir göstergesidir. Her şey ve daha fazlası web sitemizde, sosyal medya hesaplarımızda ve mobil uygulamalarımızda olacak. Üstelik bu içerikleri takip etmek için Digiturk aboneliği gerekmeyecek. Dijitalleşen beIN Sports ile yeni sezonda tüm Türkiye'yi spora ve eğlenceye doyuracağız.