27-28-29 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

26.08.2021 - 20:26

27-28-29 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli ara öncesinde birçok Avrupa liginde heyecan devam ediyor. 27, 28 ve 29 Ağustos tarihlerinde öne çıkan maçları ve haftanın şifresiz karşılaşmalarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü aynı saatlerde başlayan 3 maçı sizler için seçtik. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

21.30 Borussia Dortmund-Hoffenheim: Freiburg deplasmanından eli boş dönen Borussia Dortmund, Hoffenheim’ı konuk ediyor. Bu sezon ilk iki maç itibarıyla gollü karşılaşmalar oynayan bu iki ekibin keyifli mücadelesini, beIN Sports HD 3 ve Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Adana Demirspor-Konyaspor: İlk iki haftada beklentileri karşılayamayan Adana Demirspor, lige ikide iki ile başlayan Konyaspor’u konuk ediyor. Tempolu geçmeye aday mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Nantes-Lyon: Peter Bosz yönetiminde sezona 2 beraberlik 1 mağlubiyetle başlayan Lyon, ilk galibiyetini Nantes deplasmanından almak istiyor. Nantes ise geçtiğimiz hafta Rennes deplasmanında aldığı yenilgiyi unutturmanın peşinde. Nantes-Lyon mücadelesini, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü Premier Lig’de iki büyük maç futbolseverleri bekliyor. Kapanışı ise Türkiye Süper Ligi ile yapıyoruz.

14.30 Manchester City-Arsenal: Felaket durumda olan Arsenal, 2 hafta sonunda galibiyet alamadı. Manchester City ise geçtiğimiz hafta Norwich önünde 5 gollü bir zafer elde etti. Sorunlu Arsenal’ın Manchester City önünde neler yapacağının yanıtı, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından verilecek. 

19.30 Liverpool-Chelsea: Premier Lig’de bir diğer büyük maç Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak. Henüz gol yemeyen iki ekibin bu keyifli kapışmasının adresi S Sport ve S Sport Plus şeklinde.

21.45 Beşiktaş-Karagümrük: Sezona 4 puanla başlayan iki ekip, kozlarını Vodafone Park’ta paylaşıyor. Gaziantep deplasmanında bıraktığı 2 puanı telafi etmek isteyen Beşiktaş ile ligin güçlü ekiplerinden Karagümrük arasındaki mücadele, beIN Sports HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar günü ise Türkiye ve İspanya’dan karşılaşmaları sizler için seçtik. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

19.15 Kasımpaşa-Galatasaray: Lige 4 puanla başlayan Kasımpaşa, şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray’ı konuk ediyor. Tempolu geçmeye aday mücadelenin adresi, beIN Sports HD 1.

21.45 Altay-Fenerbahçe: 2 maçta beklentileri aşarak 6 puan toplayan Altay, geçtiğimiz hafta son dakikada 3 puanı kurtaran Fenerbahçe’yi konuk ediyor. İki 6 puanlı ekibin kapışması, beIN Sports HD 1 ekranlarında.

23.00 Atletico Madrid-Villarreal: Sezona yine iyi savunma yaparak başlayan Atletico Madrid, 2 maçı da 0-0 biten Villarreal’i konuk ediyor. Erken bir golün farklı sonuçları beraberinde getirebileceği bu keyifli mücadele, Spor Smart ve S Sport Plus platformunda.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1.Lig maçları naklen yayınlanacak. Bunun yanında Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

A Spor ekranlarında Cumartesi 17.00 seansından bir Premier Lig maçı şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Celta Vigo-Athletic Bilbao: D-Smart Youtube

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Singapur Premier Ligi: 1 Play Sports Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.