2021/22 Premier Lig 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

27.08.2021 - 07:36

2021/22 Premier Lig 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 3’üncü haftasının şifresiz maçı belli oldu. Cumartesi günü 17.00’deki West Ham United-Crystal Palace mücadelesini, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta Premier Lig’den bir mücadeleyi ekranlara taşıyan A Spor, 3’üncü haftanın şifresiz maçını açıkladı. Lige etkileyici bir giriş yapan West Ham United ile henüz ligde gol atma başarısı gösteremeyen Crystal Palace arasındaki mücadele, A Spor’dan naklen yayınlanacak. West Ham United-Crystal Palace karşılaşmasını, Cumartesi 17.00’den itibaren A Spor’dan şifresiz olarak takip edebilirsiniz.

West Ham United 2’de 2 ile Başladı


Geçtiğimiz sezonun iyi futbol oynayan ekiplerinden West Ham United, bıraktığı yerden yeni sezona giriş yaptı. İlk önce Newcastle deplasmanında geriden gelip kazanan West Ham, geçtiğimiz hafta Leicester City’i konuk etti.

Leicester City’nin 10 kişi kaldığı mücadeleyi 4-1 kazanan West Ham United, iki maçta 8 gol atarak dikkatleri çekmeyi başardı. Milli maç arası öncesinde Crystal Palace’ı konuk edecek West Ham, bu maçı da kazanarak firesiz yoluna devam etmek istiyor.

Crystal Palace Gol Atamadı


İlk hafta Chelsea deplasmanında oldukça etkisiz görünen Crystal Palace, sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta ligin yeni ekiplerinden Brentford’ı konuk eden Crystal Palace, yine etkisiz bir görüntü çizdi.

Mücadelenin ilk yarısında pozisyona giremeyen Cyrstal Palace, sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Hafta içi Lig Kupası maçında Watford’a da 1-0 mağlup olan Crystal Palace, 3 resmi maçta henüz golle tanışamadı.

Son Maçlar Karşılıklı Gollerle Geçiliyor


West Ham United ile Crystal Palace arasında oynanan son dönemdeki mücadelelerde iki ekibin de goller bulması dikkat çekiyor. Son 5 maçta toplam 15 gol atıldı. Geçtiğimiz sezon West Ham United’ın sahasında oynanan mücadele ise 1-1 sona ermişti.

Antonio ve Benrahma ile sezonun başı itibarıyla dikkat çekmeyi başaran West Ham United ile Patrick Vieira yönetiminde beklentilerin altında kalan Crystal Palace arasındaki mücadeleyi, Cumartesi 17.00’den itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.