2021/22 La Liga 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

26.08.2021 - 11:46

2021/22 La Liga 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 3’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 28 Ağustos Cumartesi 18.00’deki Celta Vigo-Athletic Bilbao mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Her hafta La Liga’dan bir maçı şifresiz olarak ekranlara taşıyan D-Smart, haftanın şifresiz maçını açıkladı. Milli ara öncesinde Cumartesi günü 18.00’deki Celta Vigo-Athletic Bilbao mücadelesi, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanacak. Önümüzdeki haftalarda da Cumartesi 18.00 seansından bir maçın şifresiz olarak bu kanaldan yayınlanması bekleniyor.

Celta Vigo Yine Kötü Başlangıç Yaptı


Son yıllarda bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Celta Vigo, bu sezona da kötü bir başlangıç yaptı. Ligin ilk haftasında Atletico Madrid’e mağlup olan Celta Vigo, geçtiğimiz hafta Osasuna deplasmanındaydı.

Osasuna karşısında neredeyse pozisyona giremeden maçı tamamlayan Celta Vigo, Osasuna’nın son vuruşlardaki beceriksizliği sayesinde 1 puanı kurtardı. İlk haftalardan sorunlu bir görüntüde olan Celta Vigo, ilk galibiyetini Athletic Bilbao önünde almak istiyor.

Bilbao İlk Galibiyetinin Peşinde


Celta Vigo gibi henüz galibiyetle tanışamayan Athletic Bilbao, rakibine nazaran biraz daha ümit veriyor. Ligin ilk haftasında Elche ile 0-0 berabere kalan Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta Barcelona’yı konuk etti.

Mücadeleye iyi bir giriş yapan ve öne geçmeyi başaran Bilbao, 75’inci dakikada Memphis Depay’ın golüne engel olamayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Bilbao’da hedef, milli ara öncesinde galibiyetle tanışmak.

Son Maçlar Düşük Skorlu


Celta Vigo ile Athletic Bilbao arasında oynanan son maçların düşük skorlu olduğu görülüyor. Geçtiğimiz sezon Vigo’da oynanan maç 0-0 sona ererken, Bilbao’da oynanan mücadeleyi Celta Vigo 2-0 kazanmayı başarmıştı.

İlk iki haftada oyun olarak iyi bir görüntü ortaya koyamayan Celta Vigo ile oynadığı oyunu henüz 3 puana dönüştüremeyen Athletic Bilbao arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 18.00’den itibaren D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.