Amerika Açık 2021 Eurosport’ta

24.08.2021 - 20:23

Amerika Açık 2021 Eurosport’ta

Teniste sezonun son Grand Slam’i Amerika Açık, Eurosport ekranlarında tenisseverlerle buluşuyor. Eleme heyecanının başladığı turnuva, 12 Eylül’e kadar canlı yayınlarla Eurosport 1 ve Eurosport 2 ekranlarında olacak.

Teniste Wimbledon dışındaki Grand Slam tenis turnuvalarının yayın haklarını elinde bulunduran Eurosport, Amerika Açık tenis turnuvasını ekranlara taşıyacak. 29 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasındaki turnuvanın tüm heyecanını, Eurosport 1 ve Eurosport 2 ekranlarında yaşayabilirsiniz. Amerika Açık elemelerinin adresi ise Eurosport Player.

Elemeler Eurosport Player’da


Pazartesi günü başlayan Amerika Açık elemeleri, Eurosport Player’dan tenisseverlerle buluşuyor. Elemelerin final turunun ise Eurosport ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

Hem kadınlarda hem erkeklerde eleme heyecanı 28 Ağustos’a kadar sürecek ve hemen ardından ana tablo maçlarına geçilecek. 2 haftalık heyecan sonrasında sezonun son Grand Slam’ini kazanan isimler belli olacak.

Amerika Açık Seyircili Olacak


Covid-19 sebebiyle geçtiğimiz sezon birçok organizasyon iptal edilmiş, devam eden organizasyonlar ise seyircisiz yapılmıştı. 2021 yılıyla bazı organizasyonlara az da olsa seyirci alındı. Teniste de Roland Garros, Wimbledon ve Avustralya Açık’ta belli önlemlerle birlikte seyirci yer aldı.

Sezonun son Grand Slam turnuvasında ise 30 Ağustos’tan itibaren tam kapasite ile seyirci alınması bekleniyor. Aşı olan veya negatif test veren herkes, turnuvayı yerinden takip edebilecek.

Djokovic 4’üncü Grand Slam’i Peşinde


Rafael Nadal ve Roger Federer’in katılamayacağı Amerika Açık’ta erkekler tarafında favori Novak Djokovic. Bu sezon 3 Grand Slam kazanan Sırp raket, tüm Grand Slam’leri kazanmak istiyor. Novak Djokovic’i zorlaması beklenen isimler ise Medvedev, Zverev ve Berrettini. 

Kadınlarda Tahmini Zor Bir Turnuva Tenisseverleri Bekliyor


Kadınlar tarafında ise işler biraz daha karışık. Osaka, Barty gibi isimler favori gösterilse de Osaka’nın son performansı turnuvanın sürprize açık olabileceğini düşündürüyor. Sabalenka, Swiatek, Brady en güçlü sürpriz adayları.
Özellikle kadınlar tarafı sürpriz maçlara sahne olması beklenen Amerika Açık 2021’i, 12 Eylül tarihine kadar Eurosport 1 ve Eurosport 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.