Galatasaray-Randers UEFA Avrupa Ligi Play-Off Rövanş Maçı D-Smart’ta

23.08.2021 - 16:23

Galatasaray-Randers UEFA Avrupa Ligi Play-Off Rövanş Maçı D-Smart’ta

Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, 1-1’in rövanşında Randers’ı konuk ediyor. Galatasaray-Randers mücadelesini, 26 Ağustos Perşembe 21.00’de Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.

Türkiye’yi Avrupa Ligi’nde temsil eden ekiplerden Galatasaray, Danimarka temsilcisi Randers’ı konuk ediyor. Galatasaray-Randers mücadelesinin yayıncısı, geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Bu kritik karşılaşmayı, Perşembe günü 21.00’den itibaren Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kerem Aktürkoğlu’nun Golü Herkesi Sevindirdi


Giresunspor mücadelesinde Marcao’nun saldırısına uğrayan Kerem Aktürkoğlu, Randers maçına ilk 11’de başladı. Mücadelenin hemen başında net bir fırsattan yararlanamayan Kerem Aktürkoğlu, ilk yarının ortalarında golü buldu.

İlk yarıda iyi bir oyun oynamasına rağmen rakibe fırsatlar veren Galatasaray, devreye 1-0 önde girdi. İkinci yarıda bir karambolde golü kalesinde gören Galatasaray, kalan sürelerde gol bulamayınca Danimarka’dan 1-1 ile dönmek durumunda kaldı.

Randers Tehlikeli Girişimlerde Bulundu


Danimarka’da henüz mağlup olmayan Randers, Galatasaray’ın hatalarından da kaynaklanan fırsatlar buldu. Özellikle ilk yarıda Muslera’nın hatası sonrası net bir fırsat harcayan Randers, ikinci yarıda golü buldu ve mücadeleyi 1-1 tamamladı.

İkinci yarıda golü bulduktan sonra hücumda etkili olamayan Randers, Galatasaray’a da birkaç fırsat verdi. Bu pozisyonlarda kaleci Carlgren başarılıydı.

Galatasaray İkinci Maçta Gereğini Yapacaktır


Üst üste deplasmanlara çıktıklarından bahseden Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, ikinci maçta turu atlayacaklarını dile getirdi. 

Biz onlardan iyi bir takımız. Oyun içinde 1-0'dan sonra 2-0'ı da bulabilirdik. Duran top savunmasını iyi çalışmamıza rağmen bazı hatalar olabiliyor. Ardından skor 1-1 oldu. Kazanmak isterdik ama biraz yorgunluğumuz ortaya çıktı. Üç deplasman üst üste oynamak kolay değil. Allah'ın izniyle İstanbul'da gruplara geçeceğimizi düşünüyorum. Burada bitirmek isterdik; ama rakip de iyi mücadele etti. Bunu da kabul etmek lazım. Maçtan önce temaslı ve bire bir oyun olacağını söylemiştim. Bunun ikili bir maç olduğu düşünüldüğünde Galatasaray ikinci maçta gereğini yapacaktır.