Roma-Trabzonspor UEFA Konferans Ligi Play-Off Rövanş Maçı ATV’de

23.08.2021 - 07:08

Roma-Trabzonspor UEFA Konferans Ligi Play-Off Rövanş Maçı ATV’de

UEFA Konferans Ligi temsilcilerimizden Trabzonspor, play-off turu rövanş maçında Roma’ya konuk oluyor. 26 Ağustos Perşembe günü 20.00’deki Roma-Trabzonspor mücadelesini, ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

UEFA Konferans Ligi’nde Molde’yi eleyerek play-off oynama hakkı kazanan temsilcimiz Trabzonspor, Roma ile eşleşti. İlk maçta rakibine mağlup olan Trabzonspor’un rövanş maçının yayıncısı belli oldu. Roma-Trabzonspor karşılaşmasını, Perşembe günü 20.00’den itibaren ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Roma Kaliteli Ayaklarıyla Sonuca Gitti


İlk yarısı dengede giden Trabzon’daki mücadelenin ikinci yarısında Roma, biraz daha etkili olmayı başardı. İkinci yarının başında Pellegrini ile öne geçen Roma, Cornelius’un golüne engel olamadı. Mücadelenin son dakikalarına doğru Shomurodov sahneye çıktı ve skoru tayin etti.

İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Roma, rövanş için avantajı kaptı. Roma’da oynanacak mücadeleye ilk maçtakine benzer bir kadro ile çıkmaları bekleniyor.

Cornelius’un İlk Golü


Rakibe göre oyun oynamayı başaran ve bunu iyi de yapabilen Trabzonspor, usta ayakların performansına yenik düştü. Trabzonspor’da Roma maçıyla ilgili en sevindirici gelişme ise yeni transfer Cornelius’un golle tanışmasıydı.

64’üncü dakikada Bruno Peres’in ortasına şık bir kafa vuruşu yapan Cornelius, Trabzonspor formasıyla ilk golünü attı. Cornelius’un oyuna girdikten yaklaşık 1 dakika sonra golü atması ise ilginç bir detaydı.

Şampiyonlar Ligi Takımına Karşı Oynadık


Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Şampiyonlar Ligi takımına karşı oynadıklarını belirtti. Roma’da tur atlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Avcı, şöyle devam etti:

Fırsat varken kazanabilirdik. Şampiyonlar Ligi hocasına ve takımına karşı oynadık. Biz de Şampiyonlar Ligi takımı gibi iyi bir organizasyonla oynadık. Bu rakiplere karşı oyunu tamamen eline alamazsın. Cebimize koyacağımız çok olumlu şeyler var. Güzel ve dengeli bir oyun oldu. Onlar kazandı, tebrik ediyoruz. Buradan çıkartacağımız dersler var. Trabzonspor taraftarı bu takıma sahip çıksın, destek versin. Biz doğru yoldayız. Çok iyi bir takıma karşı, iyi bir oyun oynayarak kaybettik. Roma'da turu atlamak için, kazanmak için oynayacağız.