Ersin Düzen Vole’ye Transfer Oldu

22.08.2021 - 20:39

Ersin Düzen Vole’ye Transfer Oldu

Geçtiğimiz günlerde TRT Spor’dan ayrıldığını açıklayan Ersin Düzen Vole’ye transfer oldu. Ersin Düzen, bundan böyle sadece Vole Youtube kanalında yer alacak.

Vole, yeni sezonda transferlerine devam ediyor. Serdar Ali Çelikler, Mustafa Demirtaş, Ali Ece, Yağız Sabuncuoğlu gibi isimleri kadrosuna katan Vole, son hamlesini Ersin Düzen ile yaptı. TRT Spor’dan ayrılan Ersin Düzen, bundan böyle sadece Vole Youtube kanalında ve Vole uygulamasında yer alacak.

Artık Sadece Vole’deyim


TRT Spor’dan ayrılırken ailesine daha fazla vakit ayırmak istediğini belirten Ersin Düzen, Vole’ye transferini Twitter hesabından açıkladı. 2017 yılından bu yana Vole’nin içinde yer aldığını belirten Düzen, artık sadece Vole’de olacağını şu şekilde kamuoyuyla paylaştı.

Yayın hayatına başladığı 2017’den bu yana Vole‘nin hep içindeydim. Büyüdü, büyüdü ve Türkiye’nin en çok izlenen futbol kanalı oldu. İlk günden bugüne, her bir anına şahit olduğum bu büyük ailede yer aldığım için çok mutluyum. Artık sadece VOLE’deyim. Hayırlı olsun.


Ersin Düzen Kimdir?


2 Haziran 1975'te Zonguldak'ta dünyaya geldi. 1997 yılında İstanbul'da ilk olarak Star TV'de yayınlanan Süper Frikik adlı spor-magazin programını sundu. Bi-Daha, Televole ve Telegol programlarını sunarken, Star TV'de UEFA Şampiyonlar Ligi ve Teleon TV'de Süper Lig maçlarını anlattı. Telegol'deki görevinin ardından ATV'ye transfer olarak Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'le beraber Santra programında Süper Lig maçlarını yorumladı. Aynı kanalda ayrıca Türkiye milli futbol takımının maçlarını, Kanal 1'de ise 2006 FIFA Dünya Kupası maçlarını anlattı.

2007 yılında NTV ve NTV Spor'da Serie A ve La Liga maçlarını anlatmaya başladı. Pazar akşamları NTV Spor'da Sergen Yalçın ile birlikte Futbol Pazarı programında Süper Lig maçlarını, Salı akşamları ise NTV Spor'da Güntekin Onay ile birlikte Gol programında UEFA liglerini yorumladı. Hafta içi dört gece Spor Gecesi isimli programı yaptı. Ocak 2011'de TRT'ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT Spor’da yayınlanan Stadyum adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde TRT Spor’dan ayrıldığını açıklayan Ersin Düzen’in yeni adresi VOLE oldu.