2021/22 La Liga 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

19.08.2021 - 21:22

2021/22 La Liga 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga ikinci haftasında D-Smart Youtube kanalından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 21 Ağustos Cumartesi 18.00’deki Alaves-Mallorca mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

La Liga ile yapılan anlaşma sebebiyle her hafta bir mücadeleyi şifresiz yayınlamak zorunda olan D-Smart, geçtiğimiz hafta son dakikada yayın akışına Mallorca-Real Betis mücadelesini eklemişti. Ligin ikinci haftasında yayınlanacak şifresiz maç ise 2 gün önceden açıklandı. Cumartesi günü 18.00'deki Alaves-Mallorca mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Alaves İkinci Yarıda Çözüldü


Real Madrid karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Alaves, ilk yarıyı 0-0 bitirmeyi başardı. Alaves’in oyundan düşmesi ise ilk golün hemen ardından gerçekleşti. Peş peşe gelen goller sonrasında mücadeleyi 4-1 kaybeden Alaves, ilk galibiyetini Mallorca önünde almak istiyor.

La Liga’ya iki iç saha maçıyla başlayacak olan Alaves, önümüzdeki hafta Valencia’ya konuk olacak. 

Mallorca Beraberlikle Başladı


La Liga’nın yeni ekiplerinden Mallorca, ilk haftada Real Betis’i konuk etti. Topu tamamen Real Betis’e bırakan Mallorca, ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda Juanmi’nin golüne engel olamayan Mallorca’da hedef Alaves deplasmanından galibiyet çıkarmak.

Bu sezonun en az topla oynayan ekiplerinden olması beklenen Mallorca, kendisi gibi topa az sahip olan bir ekip karşısına çıkacak. Mallorca, Alaves deplasmanının ardından Espanyol’u konuk edecek.

Ev Sahiplerinin Üstünlüğü Dikkat Çekiyor


Alaves ile Mallorca arasında oynanan maçlarda ev sahibi ekiplerin üstünlüğü dikkat çekiyor. Son 10 mücadelede sadece 1 kez deplasman ekibi galip gelmeyi başardı. Mallorca’nın küme düştüğü sezon La Liga’da oynanan son maçın galibi ise 1-0’lık sonuçla Mallorca olmuştu.

İlk maçta farklı mağlup olmasına rağmen bölüm bölüm iyi sinyaller veren Alaves ile Real Betis önünde 1 puan almayı başaran Mallorca arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 18.00’de D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.