20-21-22 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

19.08.2021 - 19:34

20-21-22 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 

İtalya Serie A’nın da başlayacağı 20, 21 ve 22 Ağustos tarihlerinde birçok önemli müsabaka oynanacak. 8 futbol, 1 boks maçından oluşturduğumuz öne çıkanlar şu şekilde:

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü doğası gereği saat olarak birbirinin üstüne basan maçlar var. Günün öne çıkan müsabakaları şu şekilde:

20.30 Kayserispor-Adana Demirspor: İlk maçta felaket bir görüntüde olan Kayserispor, teknik direktör değişikliğine gitti. Teknik direktör değiştirme rekorunu kırma konusunda kararlı olan Kayserispor’un Adana Demirspor önünde neler yapacağının yanıtı, beIN Sports HD 1 ekranlarında verilecek.

21.30 Leipzig-Stuttgart: İlk maçta eksik Mainz karşısında hayal kırıklığı yaratan Leipzig, Fürth önünde 5 gollü galibiyet alan Stuttgart’ı konuk ediyor. Tempolu geçmeye aday mücadeleyi, beIN Sports HD 3 ve Tivibu Spor 2 kanallarından izleyebilirsiniz.

22.00 Brest-PSG: Maçın çok ilgi çekici olup olmadığı tartışılır ama Messi’nin en azından kadroda olması bekleniyor. Durum böyle olunca günün odak noktası maçı Brest-PSG oluyor. Bu mücadeleyi, beIN Sports HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü Almanya, Fransa ve Türkiye ile adım atacağız. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

19.30 Leverkusen-Gladbach: Ev sahibi Leverkusen’in iki yıldır sönük bir oyun oynadığını düşünüyoruz. Bu kadronun daha fazlasını oynama potansiyeli mevcut. Union Berlin karşısında bölüm bölüm bunu gösterdiler. Gladbach ise kusursuza yakın bir oyunla Bayern Münih’ten 1 puan aldı. Yüksek beklentili bu mücadelenin adresi, beIN Sports HD 3 ve Tivibu Spor 2.

21.45 Gaziantep FK-Beşiktaş: İlk maçta aslında çok da kötü oynamayan Gaziantep FK, son şampiyon Beşiktaş’ı konuk ediyor. Sert ve tempolu bir maç beklentisi içindeyiz. Keyifli mücadelenin adresi beIN Sports HD 1.

22.00 St Etienne-Lille: Lige korkunç bir başlangıç yapan Lille, 2 maçta 7 golü kalesinde gördü. St.Etienne ise 2 beraberlikle sezona başladı. İki ekip de ilk galibiyetlerini almak istiyor. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününe boks ile başlayıp, yolumuza futbolla devam ediyoruz. Roma-Fiorentina maçını liste dışı bırakmak zorunda kaldığımız Pazar gününün öne çıkan maçları şu şekilde:

04.00 Manny Pacquiao-Yordenis Ugas: 42 yaşındaki Manny Pacquiao, Kübalı boksör Yordenis Ugas karşısına çıkıyor. 3 yıl sonra ringlere dönecek Pacquiao’nun Ugas karşısında neler yapacağının yanıtı, S Sport Plus platformunda verilecek.

18.30 Arsenal-Chelsea: Arsenal sezona yine o alışagelmiş oyunlarından birini oynayarak başladı. Arteta döneminde elle tutulur tek bir oyun dahi yok. Brentford maçının yine eksikler sebebiyle bir bahanesi olduğunu da hatırlatmak gerekiyor. Chelsea ise Lukaku hamlesiyle bize göre eksik parçayı tamamladı. Öne geçtikleri maçlarda kontra kalitesi düşüyor, önde top tutmakta da zorlanıyorlardı. Bu hamleyle bu eksiklik giderildi. İki farklı görüntüdeki takımın maçının adresi ise S Sport ve S Sport Plus

21.45 Fenerbahçe-Antalyaspor: Aklımız Roma-Fiorentina maçında kalsa da tercihimizi Süper Lig’den yana kullandık. Sebebi ise seyircili bir maçta Ersun Yanal’ın rakip kulübede olması. Ek olarak Antalyaspor’un iyi bir savunma takımı olması sayesinde maçın erken kopmayacağı düşüncesi. Bu keyifli geçmesi beklenen mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1.Lig maçları naklen yayınlanacak. Bunun yanında Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

La Liga’da 1 Maç: D-Smart Youtube

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

FIBA U16 Avrupa Challenger: Sırbistan Basketbol Federasyonu Youtube

Lokomotiv Moskova-Krasnodar: Russian Premier Liga Youtube

USL Championship: USL Championship Youtube

Singapur Premier Ligi: 1 Play Sports Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube


Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.