A Spor Her Hafta Premier Lig’den 1 Maçı Şifresiz Yayınlayacak

19.08.2021 - 07:31

A Spor Her Hafta Premier Lig’den 1 Maçı Şifresiz Yayınlayacak

Geçtiğimiz sezon Bundesliga maçlarını ekranlara getiren A Spor, bu sezon da Premier Lig’den bir maçı şifresiz olarak ekranlara taşıyacak. Cumartesi günü 17.00 seansından bir maç A Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Bundesliga maçlarıyla geçtiğimiz sezon ilgi çekmeyi başaran A Spor, bu sezon şifresiz maçlarına Premier Lig ile devam ediyor. Cumartesi 17.00 seansında 1 maç her hafta A Spor ekranlarında olacak. Böylece futbolseverler Premier Lig heyecanını şifresiz olarak yaşayabilecek.

Geçtiğimiz Sezon Bundesliga İçin Anlaşma Yapılmıştı


Geçtiğimiz sezon Bundesliga’nın resmi yayıncısı S Sport, A Spor ile anlaşarak her hafta bir mücadelenin şifresiz olarak yayınlanmasını sağlamıştı. Bu sezon Bundesliga el değiştirince şifresiz maç yayınları da Premier Lig’e kaydı.
S Sport ile anlaşma sağlayan A Spor, her hafta bir mücadeleyi ekranlara taşıyacak. Bu karşılaşmanın da Cumartesi 17.00 seansında olması bekleniyor.

Premier Lig Maç Saatleri Geçmişe Döndü


2020/21 sezonunda Premier Lig’de her maçın başlama saati farklıydı. Dolayısıyla yayıncı S Sport, tüm karşılaşmaları ekranlara taşıyabiliyordu. Bu sezon maçların başlama saati geçmişe döndü ve böyle olunca Cumartesi 17.00 seansında birden fazla maç futbolseverlerin karşısına çıktı.

Cumartesi 17.00 seansındaki bir maçı S Sport’tan, diğer karşılaşmaları ise S Sport Plus’tan yayınlayan Saran Group, A Spor ile anlaşarak Premier Lig’in daha fazla kişiye ulaşmasını sağladı.

2’nci Hafta ile Yayınlar Başlayacak


Şifresiz maç yayınlarıyla iki sezondur futbolseverleri memnun eden A Spor’un, Premier Lig şifresiz maç yayınlarına ikinci hafta maçlarıyla başlaması bekleniyor. Yayın akışının ise önümüzdeki saatlerde paylaşılacağı tahmin ediliyor.
Birçok yıldız oyuncunun forma giydiği Premier Lig’de her hafta bir mücadeleyi ekranlara taşıyacak olan A Spor’un önümüzdeki dönemde farklı sürprizlere de imza atacağı tahmin ediliyor.