Randers-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu Maçı Star TV’de

17.08.2021 - 15:01

Randers-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu Maçı Star TV’de

St.Johnstone’ı eleme başarısı gösteren Galatasaray’ın play-off turundaki rakibi Danimarka temsilcisi Randers oldu. Randers-Galatasaray mücadelesini, 19 Ağustos Perşembe 20.00’den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bu sezon Avrupa’daki ilk galibiyetini İskoçya deplasmanında alan Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Danimarka’dan Randers oldu. Randers ile Galatasaray arasındaki ilk maçın yayıncısının ise Star TV olduğu açıklandı. Randers-Galatasaray mücadelesini, Perşembe 20.00’den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yayıncı Spor Smart Açıklanmıştı


Spor Smart, tanıtımlarında Galatasaray’ın tüm Avrupa maçlarını yayınlayacağını açıklamıştı. Randers-Galatasaray mücadelesinin yayıncısının da bu sebeple Spor Smart olması bekleniyordu. Maça 2 gün kala yayıncının Star TV olduğu açıklandı.

Randers deplasmanına çıkacak Galatasaray’ın bu mücadelesini, Star TV ekranlarından takip edebileceksiniz.

Randers Ligde 5 Maç Oynadı


Danimarka Ligi’nin başarılı ekiplerinden Randers, bu sezona iyi bir giriş yaptı. Ligde 5 maç sonunda da mağlup olmayan Randers, kendini UEFA Avrupa Ligi gruplarına atmak istiyor.

Randers’ta takımın golcüsü Alhaji Kamara’nın bir sakatlığı bulunuyor. Bunun dışında eksiği olmayan Randers, iç sahada Galatasaray’ı mağlup ederek gruplara kalmanın ilk adımını atmaya çalışacak.

Galatasaray’dan 4 Gollü Galibiyet


Sezona kötü oynanan iki PSV maçıyla başlayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3’üncü ön eleme turunda St.Johnstone ile eşleşti. İstanbul’da rakibiyle 1-1 berabere kalan Galatasaray, deplasmanda 4-2 kazanarak tur atlamayı başardı.

Maça iyi başlayan ve öne de geçen Galatasaray, ardından yine bir kaleci hatasıyla rakibine yakalandı. Buna rağmen ikinci yarı oyun üstünlüğünü bir an bile rakibe vermeyen Galatasaray, maçın sonunu rahat getirdi ve mücadeleyi 4-2 kazandı. Maçta Kerem Aktürkoğlu’nun performansı ise dikkat çekti.

Galatasaray’da Marcao Sorunu


Galatasaray’ın Pazartesi günü oynadığı Giresunspor maçında Marcao’nun Kerem Aktürkoğlu’na saldırması gündem oldu. Oyundan atılan Marcao’nun Randers karşısında oynayıp oynamayacağı merak konusu. Son idmanda yer almayan Marcao’nun yerine Alpaslan Öztürk’ün forma giymesi bekleniyor.

Danimarka temsilcisi Randers ile temsilcimiz Galatasaray arasında oynanacak mücadeleyi, Perşembe 20.00’den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.