Fenerbahçe-HJK Helsinki UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu Maçı TV8’de

17.08.2021 - 14:23

Fenerbahçe-HJK Helsinki UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu Maçı TV8’de

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, play-off turunda HJK Helsinki ile eşleşti. Fenerbahçe-HJK Helsinki mücadelesi, 19 Ağustos Perşembe 21.45’te TV8 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

UEFA Avrupa Ligi gruplarından önce, son eleme turu 19 Ağustos’ta başlayacak. Bu turda turnuvaya dahil olan temsilcimiz Fenerbahçe, Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile eşleşti. İlk maçın yayıncısı ise TV8 oldu. Fenerbahçe-HJK Helsinki UEFA Avrupa Ligi play-off turu karşılaşmasını, Perşembe 21.45’ten itibaren TV8 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe’de Tek Hedef Gruplara Kalmak


Son 3 sezonu sportif açıdan oldukça kötü geçiren Fenerbahçe, yeni sezonda hem Avrupa’da hem ligde iddialı olmak istiyor. Avrupa Ligi maçlarına play-off turuyla başlayacak olan Sarı Lacivertliler, ilk maçta avantajı kapma peşinde olacak.

Helsinki karşısına hazırlık maçlarında oynattığı düzende çıkması beklenen Vitor Pereira’nın kadro seçiminde sürprizler yapabileceği tahmin ediliyor.

HJK Helsinki Neftçi Bakü’yü Elemeyi Başardı


Finlandiya Veikkausliga’da 15 maç sonunda sadece 1 kez mağlup olan HJK Helsinki, UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunda Neftçi Bakü ile eşleşti. Bakü’den 2-2’lik beraberlikle ayrılan HJK Helsinki, iç sahada rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı.

İki maçta toplam 3 gol atan Roope Riski, eşlemenin yıldızı olmayı başardı. Sloven Filip Valencic ise ligde attığı 6 golle takımını sırtlıyor.

İki Ekip Arasındaki İlk Resmi Maç


Fenerbahçe ile HJK Helsinki arasındaki bu mücadele, iki takımın birbirleriyle oynayacakları ilk karşılaşma olacak. HJK Helsinki, en son 26 Ağustos 2010 tarihinde bir Türk takımıyla eşleşmişti. Beşiktaş karşısında iki maçı da kaybeden HJK Helsinki, Fenerbahçe önünde galibiyet arayacak.

Hazırlık maçlarındaki performansını resmi maçlara taşımak isteyen Fenerbahçe ile bu sezon resmi maçlarda sadece 1 kez mağlup olan HJK Helsinki arasındaki UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçı, Perşembe 21.45’ten itibaren TV8 ekranlarından naklen yayınlanacak.