Many Pacquiao-Yordenis Ugas Maçı S Sport Plus’ta

16.08.2021 - 11:00

Many Pacquiao-Yordenis Ugas Maçı S Sport Plus’ta

Yaklaşık 3 yıldır dövüşmeyen Many Pacquiao, Pazar gecesi Yordenis Ugas karşısına çıkacak. 21 Ağustos Pazar 04.00’te oynanacak Many Pacquiao-Yordenis Ugas mücadelesini, S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

42 yaşındaki orta sıklet boks şampiyonu Many Pacquiao, ringlere S Sport Plus platformunda dönüyor. Daha önce Errol Spence Jr ile oynayacağı açıklanan Pacquiao’nun rakibi, Spence Jr’ın göz ameliyatı olması sonrasında Yordenis Ugas olmuştu. Bu dev mücadeleyi, Pazar gecesi 04.00’ten itibaren S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

Many Pacquiao-Yordenis Ugas dövüşünü kesintisiz bir şekilde izlemek için buraya tıklayın.

Errol Spence Jr Ameliyat Oldu

Many Pacquiao’nun açıklanan ilk rakibi Errol Spence Jr’dı. Ancak Errol Spence Jr, geçtiğimiz günlerde gözünden bir ameliyat oldu. Ameliyat sonrasında Many Pacquiao’nun karşısına çıkamadığı için çok üzgün olduğunu söyleyen Errol Spence Jr, daha güçlü döneceğini sözlerine ekledi.

Errol Spence Jr’ın dövüşten çekilmesinin ardından Manny Pacquiao’nun yeni rakibi Kübalı boksör Yordenis Ugas oldu.

Many Pacquiao ile Savaşmak Benim İçin Onur


Filipinler efsanesi Many Pacquiao ile dövüşeceği açıklanan Yordenis Ugas, Pacquiao karşısına çıkmanın kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. Böyle büyük bir isimle dövüşecek olmanın kendisini onurlandırdığını belirten Ugas, şöyle devam etti:

Dünya şampiyonu Pacquiao ile savaşmak benim için bir onur. Pacquiao’ya büyük saygım var ama onu yenmeye geliyorum. Koçum ile Pacquiao’nun tüm hamlelerine özel çalışıyoruz. Onu alt edecek bir oyun planı hazırlayacağıma eminim. Herkes, dünya şampiyonu olmak için ABD’ye nasıl geldiğimi biliyor. En iyi Kübalı dövüşçülerden biri olarak, son bir hamle yapacağım. Şampiyonluğumu Küba’da özgürlük için savaşan herkese adamak istiyorum.

S Sport Plus İçerik Sayısını Arttırıyor

Birçok spor organizasyonunu ekranlara taşıyan S Sport Plus, içerik sayısını her geçen gün biraz daha arttırıyor. Bu yıl İtalya Serie A, önümüzdeki yılsa Euroleague yayın haklarını alan S Sport Plus, özel dövüş gecelerini de ekranlara taşıyor.

Dünyanın birçok farklı ülkesinden önemli spor müsabakalarını S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.