Mustafa Göksu A Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

14.08.2021 - 21:27

Mustafa Göksu A Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

A Spor’un başarılı sunucularından Mustafa Göksu, A Spor ekranlarına veda etti. Canlı yayında A Spor’dan ayrıldığını açıklayan Göksu’nun Konyaspor Medya Sorumlusu olacağı belirtildi.

A Spor ekranlarının sevilen sunucularından Mustafa Göksu, yıllarca Son Sayfa programıyla sporseverlerine karşısına çıktı. Geçtiğimiz yıl Haydi Maça programında görev alan Göksu, bundan böyle A Spor ekranlarında olmayacağını açıkladı. Kendi isteğiyle A Spor’dan ayrıldığını dile getiren Mustafa Göksu’nun Konyaspor Medya Sorumlusu olacağı belirtildi.

Kuruluşunda Bulunduğum A Spor’dan Kendi İsteğimle Ayrıldım


A Spor ekranlarından ayrıldığını önce canlı yayında açıklayan Mustafa Göksu, daha sonra Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. A Spor’un kuruluşundan bu yana kanalda görev aldığını belirten Göksu, kendi isteğiyle A Spor’dan ayrıldığını dile getirdi. Mustafa Göksu’nun konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Veda zamanı...8 yılımı verdiğim, kuruluşunda bulunduğum A Spor'dan kendi isteğimle ayrıldım. Ekranda yalnız bırakmayan değerli izleyicilerimize minnettarım. Kalbini kırdığım kim varsa hakkını helal etsin. Tüm mesai arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.


Mustafa Göksu Kimdir?


1980 yılında Konya'nın Bozkır ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimini burada tamamladı. Ailesinin taşınması dolayısıyla liseyi İstanbul'da okudu. 1997'de girdiği İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 

Radyoda 400'ü aşkın futbol maçı anlatan Mustafa Göksu, daha sonra sırasıyla Kanal A, Kanal T, TRT, TVNet, A Haber ve A Spor ekranlarında boy gösterdi. NTV Radyo'da 2 yıl spor programı hazırladı ve sundu. Yapım koordinatörü olarak yer aldığı projeler kapsamında 8 belgesel ve 100'ü aşkın tanıtım filmine imza attı. Bir süre insanvesanat.com internet sitesini açarak kültür-sanat faaliyetleriyle yakından ilgilendi. Geçtiğimiz sezon Son Sayfa programını Melike Çelik’e devreden Mustafa Göksu, A Spor’dan ayrıldığını açıkladı. Konyaspor taraftarı olan Mustafa Göksu, A Spor ekranlarından ayrılmasının ardından Konyaspor Medya Sorumlusu olarak görev yapacak.