TFF 1. Lig 2021/22 Sezonunda TRT Spor’da

13.08.2021 - 16:09

TFF 1.Lig 2021/22 Sezonunda TRT Spor’da

Geçtiğimiz sezon beIN Sports’tan 1 yıllığına TFF 1.Lig'i kiralayan TRT Spor, 2021/22 sezonunda da TFF 1.Lig maçlarını naklen yayınlayacağını açıkladı. Süper Lig'e yükselme mücadelesi, TRT Spor ile birlikte TRT Avaz ekranlarından naklen ve şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

beIN Sports Max 1 ve beIN Sports Max 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşan TFF 1.Lig, 2021/22 sezonunda bu kanallarla birlikte TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında olacak. Geçtiğimiz sezon gibi 1 yıllığına bu ligi beIN Sports’tan kiralayan TRT Spor’un, önümüzdeki sezon için yapılacak ihalede de aktif olması bekleniyor. 

Tüm Karşılaşmalar TRT Spor ve TRT Avaz’da Olacak


TFF 1.Lig maçlarını geçtiğimiz sezon kiralayan TRT Spor, bu yıl da beIN Sports ile anlaşarak maçları naklen yayınlayacağını açıkladı. TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak Spor Toto 1.Lig maçlarının aynı saate başlayanları ise geçtiğimiz yılki gibi TRT Avaz ekranlarından yayınlanacak.

2021/22 sezonuyla birlikte beIN Sports’un TFF 1.Lig anlaşması sona eriyor. Son 2 yılda da Spor Toto 1.Lig'i kiralayan beIN Sports, muhtemelen yapılacak ihalede bu yayın hakları için çok agresif davranmayacak.

19 Takım Süper Lig İçin Kozlarını Paylaşacak


TFF 1.Lig’de bu sezon 19 takım yer alacak. Bu takımlardan 3 tanesi önümüzdeki sezon Süper Lig’de oynama hakkı kazanacak. 

Yıllar sonra Spor Toto 1.Lig'e çıkan Kocaelispor, geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaşayan Samsunspor, kurduğu kadro ile dikkat çeken Eyüpspor, transfer yasağını kaldıran Ankaragücü ve daha birçok şehir takımı Süper Lig için kozlarını paylaşacak.

Cuma 20.30’da Sezon Başlıyor


Yeni sezonun ilk üç haftasının programı TFF tarafından açıklandı. Yeni sezon 13 Ağustos Cuma 20.30’daki Gençlerbirliği-Eyüpspor maçıyla başlıyor. Her hafta bir ekibin bay geçeceği Spor Toto 1.Lig’de ilk haftanın kapanış maçı, Pazartesi günü 20.30’da Kocaelispor ile Ümraniyespor arasında oynanacak.

Sezon boyunca Spor Toto 1.Lig’den tüm karşılaşmaların heyecanını, beIN Sports kanallarıyla birlikte TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından yaşayabileceksiniz.