13-14-15 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

12.08.2021 - 20:14

13-14-15 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

İtalya Serie A dışındaki tüm ligler bu hafta başlıyor. Sadece futbola odaklandığımız hafta sonunun öne çıkan maçlarını ve şifresiz karşılaşmalarını sizler için araştırdık.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü, saatleri birbirinin üstüne basan maçlar seçmek durumundayız. Özellikle Bundesliga’nın açılış maçının nefes keseceğini tahmin ediyoruz.

20.30 Beşiktaş-Çaykur Rizespor: Süper Lig’de son şampiyon sahaya çıkıyor. Son hamlelerle dikkat çeken Beşiktaş’ın ligin iddialı ekiplerinden olması beklenen Çaykur Rizespor önünde neler yapacağının yanıtı, beIN Sports HD 1 ekranlarında verilecek.

21.30 Gladbach-Bayern Münih: Hazırlık maçlarında hiç iyi gözükmeyen Bayern Münih, sezonu zorlu Gladbach deplasmanında açıyor. Bundesliga açılış maçını, 21.30’dan itibaren beIN Sports HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Brentford-Arsenal: Premier Lig’de sezonun açılış maçı ise Brentford ile Arsenal arasında oynanacak. Brentford’un ligde sürpriz yapabilecek takımlar arasında görülmesi, Arsenal’ın yıllardır süren “iyi oyun” hasreti maçı ilgi çekici hâle getiriyor. Bu mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi gününe Premier Lig ile başlayıp, Fransa’ya uzanıyoruz. Son durağımız ise Almanya Bundesliga.

14.30 Manchester United-Leeds United: Bu sezon şampiyonluk hedefleyen Manchester United açılışı, güçlü Leeds United ile yapıyor. Jadon Sancho eklemesiyle dikkat çeken Manchester United’ın Bielsa yönetiminde Leeds United karşısındaki sınavı, S Sport ve S Sport Plus ekranlarında.

18.00 Lille-Nice: Son şampiyon Lille, kendisini şampiyon yapan teknik direktöre karşı. İlk maçta hücumda çok sorunlu gözüken Christophe Galtier’nin çalıştırdığı Nice’in son şampiyon önünde neler yapacağının yanıtı, beIN Sports HD 3 ekranlarında verilecek.

19.30 Borussia Dortmund-Frankfurt: Bu sezon daha iddialı olmak isteyen Dortmund, sezonu güçlü Frankfurt karşısında açıyor. Borussia Dortmund-Frankfurt mücadelesini, 19.30’dan itibaren beIN Sports HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününün açılışı Premier Lig ile yapılacak. Sonrasında La Liga’ya uzanacağız ve Adana’da serüveni tamamlayacağız.

18.30 Tottenham-Manchester City: Yeni teknik direktörüyle bu sezon neler yapacağı merak edilen Tottenham, son şampiyon Manchester City’i konuk ediyor. Harry Kane problemiyle de uğraşan Tottenham ile Grealish için 100 milyon pound ödeyen Manchester City arasındaki bu dev kapışma, S Sport ve S Sport Plus ekranlarında olacak. 

21.00 Barcelona-Real Sociedad: Messi’yi transfer döneminde kaybeden Barcelona, güçlü Real Sociedad karşısında sezonu açıyor. Barcelona-Real Sociedad mücadelesi, 21.00’de Spor Smart ve S Sport Plus platformunda.

21.45 Adana Demirspor-Fenerbahçe: Türkiye Süper Ligi’nin kalitesi tartışılır ama yıllar sonra Süper Lig'e çıkan Adana Demirspor ile şampiyonluk hasretini sona erdirmek isteyen Fenerbahçe arasındaki mücadelenin keyifli geçmesi bekleniyor. Maçın keyifli geçmesindeki tek engel Adana’daki sıcak hava koşulları. Bu ilgi çekici mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1. Lig maçlarının naklen yayınlanması bekleniyor. 

Tivibu Spor ekranlarında Pazar 14.30’daki Beerschot-St.Liege maçı şifresiz olarak yayınlanacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

La Liga’da 1 Maç: D-Smart Youtube

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube
 
Lokomotiv Moskova-Zenit: Russian Premier Liga Youtube

USL Championship: USL Championship Youtube

Singapur Premier Ligi: 1 Play Sports Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.