Bundesliga ve 2'nci Bundesliga 4 Sezon Boyunca Tivibu Spor’da

12.08.2021 - 16:37

Bundesliga ve 2'nci Bundesliga 4 Sezon Boyunca Tivibu Spor’da

Tivibu Spor, Bundesliga ve 2'nci Bundesliga yayın haklarını satın aldığını duyurdu. Anlaşmayla birlikte 4 yıl boyunca Bundesliga ve 2'nci Bundesliga maçları Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Geçtiğimiz aylarda beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacağı duyurulan Bundesliga’nın yeni bir yayıncısı daha ortaya çıktı. beIN Sports ile birlikte Tivibu Spor ekranlarından Bundesliga ve 2'nci Bundesliga maçları naklen yayınlanacak. Böylece Türkiye’de Bundesliga’nın iki yayıncısı oldu. 

Bundesliga 4 Sezon Boyunca Tivibu Spor’da

Basketbol Süper Ligi yayın haklarını almayacağı tahmin edilen Tivibu Spor’un elindeki içeriğin sayısı sezon başı itibarıyla bir hayli azdı. Bir hamle yapması beklenen Tivibu, bu hamleyi kimsenin beklemediği şekilde yaptı.

Tivibu Spor Twitter hesabından yapılan açıklamayla Bundesliga ve 2'nci Bundesliga’nın 4 sezon boyunca Tivibu Spor ekranlarında olacağı duyuruldu.

Bundesliga 4 sezon boyunca Tivibu Spor’da

Belçika Pro League’in Yanına Bundesliga Eklendi


Tivibu Spor’un yayınladığı futbol organizasyonlarının sayısı sezon başı 3’tü. Belçika Pro League, FA Cup ve Copa del Rey yayın haklarını elinde bulunduran Tivibu Spor, bu organizasyonların yanında Bundesliga ve 2'nci Bundesliga’yı ekledi. Önümüzdeki günlerde birkaç lig özelinde daha adımlar atması beklenen Tivibu Spor, sorunlu gözüken içeriğini genişletmeyi başardı.

Karşılaşmalar beIN Sports Ekranlarında da Naklen Yayınlanacak


Tivibu Spor’un beklenmedik açıklamasının ardından birçok kişi beIN Sports’un Bundesliga yayınlarının akıbetini merak etti. Geçtiğimiz ay beIN Sports, Bundesliga’nın yayın haklarını aldığını açıklamış ve 4 yıl boyunca karşılaşmaların beIN Sports’ta yayınlanacağını kamuoyuyla paylaşmıştı.

Tivibu Spor’un Bundesliga yayın haklarını almasının beIN Sports yayınlarıyla ilgisi olmadığı kaydedildi. Bu da mücadelelerin Tivibu Spor ile birlikte beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacağı anlamına geldi. 4 sezon boyunca Bundesliga ve 2'nci Bundesliga’yı Tivibu Spor ile birlikte beIN Sports ekranlarından takip edebileceksiniz.

Sezon Cuma Günü Açılıyor


Bundesliga’da 2021/22 sezonu Cuma günü 21.30’daki Gladbach-Bayern Münih mücadelesiyle açılıyor. Dortmund-Frankfurt ve Mainz-Leipzig maçlarının da oynanacağı ilk haftayı Tivibu Spor ve beIN Sports ekranlarından izleyebilirsiniz.